Lichaamsverzorging | Tabiano bio-sulfur |
Superzeep Tabiano

Volledige lijn speciaal gericht op de vette huid of de acne huid. De hele fantastische werking van zwavel, zonder de onaangename geur ervan.

De producten in deze lijn helpen de huid om weer in balans te komen; ook hebben ze een normaliserend en talg-regulerende werking.

Ze zijn zacht, niet agressief en drogen de huid niet uit, dus worden ze ook goed verdragen door de normale of gemengde huid.

Een historisch gepatenteerd handelsmerk dat al vanaf begin 1900 in gebruik is, met een uitzonderlijk Art Deo beeldmerk dat hoog aangeschreven staat voor haar effect, originaliteit, inventiviteit en voor de combinatie van uiterst heldere en verrassend elegante kleuren geel, rood en groen.
De Supersapone Tabiano lijn kreeg bijval en waardering voor haar innovatieve formule, gebaseerd op de toepassing van zwavel voor cosmetische doeleinden.
Zwavel staat al eeuwenlang bekend om de antiseptische, talg-regulerende en samentrekkende eigenschappen ervan. Hierdoor wordt het een waardevol basismateriaal in cosmetica voor vettige huid en huid met acne. 
Natuurkenner Tommaso Antonio Catullo schrijft in zijn 'Elements of mineralogy' (1833): 'Het medicinale gebruik van sulfur (zwavel) is veelzijdig en uitermate interessant. Het wordt gebruikt bij de behandeling van vele huidziekten, en toegepast in massageolie en smeersels voor op de huid...'
Het onderzoek van Pilogen (Tabiano, Italië) heeft de serie producten op zwavelbasis voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd, in verschillende vormen: van Bio-sulphur tot Plant sulphur.
Bio-sulphur: biologisch opneembare vorm van zwavel die de werkzaamheid ervan vergroot, en waardoor cosmetica kunnen worden samengesteld zonder de karakteristieke zwavelgeur.
Plant sulphur: maakt gebruik van de aanwezigheid van zwavel in planteneiwitten en aminozuren. Deze zwavelhoudende stoffen bieden een aantal van de welbekende effecten van dit prachtige element.
Van nature een middel dat ons steeds weer versteld doet staan, waarvan de werkzaamheid geconcentreerd is en uiterst subtiele cosmetische huidproducten.
De voortdurend verbeterde kwaliteit en zorg, volgens hetgeen de moderne cosmetiek voorschrijft, hebben geleid tot de ontwikkeling van een nog steeds groeiende reeks producten, waaronder shampoos, crèmes en huidreinigers. 
 
Tabiano bio-sulfur douchegel 250 ml 3 stuks

Prijs per stuk: 3.87 €
 
Ref.: PH031100
12,90 € 11,61 €  |  BESTEL  | 
Tabiano bio-sulfur shampoo 250 ml 3 stuks

Prijs per stuk: 3.87 €
 
Ref.: PH031200
12,90 € 11,61 €  |  BESTEL  | 
Tabiano superzeep 125 g 4 stuks

Prijs per stuk: 3.22 €
 
Ref.: PH031400
10,75 € 9,68 €  |  BESTEL  | 
 
 
 
 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@degoudsbloem.be
 

De Goudsbloem
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media