Meditatie | Meditatiekussens Rond |
Onze meditatiekussens worden onder Fair Trade omstandigheden geproduceerd. Help mee om de leefomstandigheden te verbeteren voor vrouwen, kinderen en leefgemeenschappen in Nepal.

Meditatie neemt de laatste jaren enorm toe in onze samenleving. Zeker met het stressvolle leven dat we leiden, en meditatie kan hierbij helpen om terug tot rust te komen, te ontspannen en stress te reduceren.
De Goudsbloem is dan ook de spirituele webwinkel bij uitstek voor al uw meditatie benodigdheden. Wij bieden een groot assortiment ronde meditatiekussens, halve maan meditatiekussens en rechthoekige meditatiekussens aan van zeer goede kwaliteit, gevuld met boekweitkaf. Tevens vind u bij ons ook de support kussens voor meditatie.
Bent u op zoek naar een extra ondersteuning bij uw meditatie, kijk dan ook eens naar onze meditatiebankjes. Ze zorgen voor een comfortabele zithouding die de knieën ontlast en de rug recht houdt. 

Voor uw comfort bieden wij ook meditatiematten aan, evenals meditatie omslagdoeken voor extra warmte bij het mediteren. Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving.

Bij De Goudsbloem vind u zeker wat u zoekt

En vergeet niet om iets te drinken bij u te hebben tijdens het mediteren: meditatie drinkflessen

 
Boekweitkaf navulzak 750 g
Ref.: PHW9846/2
6,50 €  |  BESTEL  | 
 
 
 
 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@degoudsbloem.be
 

De Goudsbloem
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media