Wierook - Witte Salie - Houtskool | Wierook en Agarbatti Hexagram wieroken van o.a. GR |
GR International wieroken worden wereldwijd geroemd om hun exclusieve geuren, een onovertroffen serie voor elke stemming, en hun hoge kwaliteit van fabricage. Een traktatie als het gaat om exotische aroma's voor hen die iets bijzonders wensen om hun zintuigen te verwennen. De reeks GR-producten bestaat uit: INCIENSO, SAHUMERIO, Incense Sticks, Agarbatti, Masala wierook (uitvoer), Sandelhout wierook, Maya Nag Champa, Floral wierook & Nag Champa India.
Elk stokje is handmatig gerold en zorgzaam verpakt in mooie doosjes of rollen, zodat ze ook mooie cadeautjes zijn. Omdat GR International zelf aromatherapie kennen zijn ze alles wat jij nodighebt hiervoor. Probeer maar rustig de hele serie uit en creëer een hemelse steer om je heen!
De Aroma Therapy Serie wieroken heeft geuren voor heling van de ziel. Een zegen voor genezers, want elke soort heeft een rustgevend effect, waardoor er ruimte komt voor gezondheid.
De Traditional Serie wieroken heeft volop aanbod van zeldzame en exotische geuren die de traditionele favorieten zijn van liefhebbers over de hele wereld. Geniet van de magie van de natuur, al honderden jaren traditioneel vastgelegd.
De Spicy Serie wierook biedt 'hete' geuren die je in vuur en vlam kunnen zetten. Hun oosterse geur is zo rijk als maar kan, en heeft een zeer zeldzaam en uniek aroma. Activeer je zintuigen zonder jezelf te branden!
De Natural Serie wierook bestaat uit een verzameling echte en natuurlijke geuren, recht uit de natuur. Ze zijn stuk voor stuk zo 'echt' dat je voelt dat je deel uitmaakt van deze prachtige schepping. Dichterbij de echte natuurervaring kun je niet komen.
De Fruity Serie is een mand met exotisch fruit in geur. Elke geur is een explosie van sappige geuren die frisheid verspreiden en je nieuwe energie geven.
De Exotic Serie is een reeks van rijke en zeldzame geuren, die de mensheid al eeuwenlang hebben gefascineerd. Onweerstaanbaar, ongelooflijk verzachtend en echt natuurlijk.
De Floral Serie is een boeket van exotische bloemengeuren. Elke geur verspreidt een hemelse parfum van de meest populaire geurbloemen van over de hele wereld. Neem een kijkje in het paradijs op aarde!
 
 
 
 
 

Contact

Tel: +32 (0)53 396 899
E-mail : info@degoudsbloem.be
 

De Goudsbloem
Kerkweg 17
1790 Affligem

HR Brussel
BE0749253932


 

Betaalmogelijkheden


Sociale Media