500 gr. Vrouwenenergie mix trommelstenen  (mt1)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

500 gr. Vrouwenenergie mix trommelstenen (mt1)

500 gram vrouwenenergie trommelstenenmix van Sneeuwkwarts, Maansteen multi en Maansteen regenboog.

40,00 € Bruttopreis

33,06 € zzgl. MwSt.

notifications_active Nur noch wenige Teile verfügbar
Beschreibung

De 500 gr. Vrouwenenergie trommelstenen mix kopen
500 gram vrouwenenergie trommelstenenmix van Sneeuwkwarts, Maansteen multi en Maansteen regenboog. De trommelsteentjes zijn 5 tot 10 mm.

De werking van de vrouwenenergie mix
Deze trommelstenen mix brengt je terug naar je innerlijke balans. De mix bevordert de intuïtie en vrouwelijke energie. Deze vrouwenenergie mix kan rust brengen in je emoties. De trommelstenen mix stimuleert het gevoelsleven. Je kunt deze mix gebruiken voor bijvoorbeeld: orgonites, kaarsen, grids, plantengroei, wensflesjes en kunst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze mix perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de balans en rust die deze trommelsteen mix te bieden heeft? Bestel de mix direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Technische Daten
8718561078063
1 Artikel
8718561078063
Vielleicht gefällt Ihnen auch