Kralen Kyaniet blauw staafjes - 8 st.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kralen Kyaniet blauw staafjes - 8 st.

8 blauwe Kyaniet staafkralen in een zakje.

10,00 € Bruttopreis

8,26 € zzgl. MwSt.

Beschreibung

De blauwe Kyaniet kralen kopen
Mooie blauwe Kyaniet kralen. De staafkralen zijn ca. 2 cm.

De werking van de blauwe Kyaniet kralen
Kyaniet is een verbindende steen die nieuwe paden aanlegt op neuraal en energetisch niveau. Kyaniet kan je helpen bij het uiten van jezelf en hoe te communiceren naar anderen ook als je het er niet mee eens bent of zij niet met jou (geweldloze communicatie). De steen bevordert het empathisch vermogen, het telepathisch vermogen en de intuïtie. Het mineraal stimuleert de verbondenheid met de natuur. Het heeft een positieve werking op de bijnieren, de schildklier en de keel. Kyaniet werkt heilzaam bij spierziekten, hersenletsel en infecties. Zwarte Kyaniet kan je helpen om je aura te reinigen door negatieve energie uit je aura te kammen. Hij kan je helpen bij gewichtsverlies. Kyaniet vermindert trauma's, blokkades, stress, woede, frustraties en verwarring.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze kralen perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de communicatie die de Kyaniet te bieden heeft? Bestel de staafkralen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Technische Daten
8718561077899
9 Artikel
8718561077899
Vielleicht gefällt Ihnen auch