Roze kwarts Ruby Mania
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-6,85 €

Roze kwarts Ruby Mania, armband nr 22, nugget

Roze kwarts armband van Ruby Mania. Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking.

23,14 € Bruttopreis

19,12 € zzgl. MwSt.

29,99 € - 6,85 €

Beschreibung

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze kwarts

Klachten verminderen: 

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

 

Eigenschappen bevorderen: 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Technische Daten
8718561011824
142 Artikel
8718561011824
Vielleicht gefällt Ihnen auch