Apachetraan halfruw trommelstenen (mt2-3), p/kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apachetraan halfruw trommelstenen (mt2-3), p/kg

Apachetraan, half ruwe trommelstenen in formaat 20-40 mm. Ca. 50-60 stuks in een kilo.

€150.00 Tax included

€123.97 Tax excluded

notifications_active Last items in stock
Description

Apachetraan, half ruwe trommelstenen. Elke trommelsteen (knuffelsteen) heeft een formaat van 10-40 mm. Ca. 40-60 stuks in een kilo.

Apachetranen versterken en zuiveren het bloed, versterken het immuunsysteem, geven het lichaam vitaliteit en kracht, helpen je om vreugde te vinden in fysieke ervaringen, geven je het besef van de waarde van het fysieke niveau, geven je kracht en uithoudingsvermogen, stimuleren nagel en haargroei, verbeteren opname van vitamine C. Apachetranen heeft een heilzame werking op bloedziektes, werkt koorts verminderend, gaan negatieve gedachtepatronen tegen, helpt tegen angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen, verminderen spierkrampen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Data sheet
8718561025722
1 Item
8718561025722
Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
1
Kleur
Zwart
Omschrijving
Apachetraan
half ruwe trommelstenen in formaat 20-40 mm. Ca. 50-60 stuks in een kilo.
Werking
Apachetraan versterkt en zuivert het bloed
geeft het lichaam vitaliteit en kracht
helpt je om vre
versterkt het immuunsysteem