Gemstone Earring

Gemstone Earring

Buy Gemstone Earrings
Gemstone Earrings with real gemstones. These contain one or more types of stones.
Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol
Mooie goudkleurige oorbellen, met hangers in de vorm van een ster en maan en Tijgeroog bol. De oorbellen zijn 5,5 cm lang en wegen 6,31 gram.
€9.50
Amethist ruw starmoon oorbellen
Oorbellen met de edelsteen Amethist onder een ster en een maan van goudkleurig koper. De oorbellen zijn nikkelvrij.
€9.50
Carneool Merkabah sieraden set
Hanger en oorbellen in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Carneool. De Carneool sieraden zijn ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm, in doosje verpakt. Totaal gewicht ca. 45 gram.
€21.50
Merkabah oorbellen Roze kwarts
De Merkabah oorbellen Roze kwarts kopen Oorhangers met een Roze kwarts bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Roze kwarts is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€12.50
Opaliet (synth) oorbellen merkabah
Oorhangers met een Opaliet (synth) bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Opaliet (synth) is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€13.50
Jaspis rood oorbellen merkabah
Oorhangers met een Jaspis rood bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Jaspis rood is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€12.50
Goldfluss (synth) oorbellen merkabah
Oorhangers met een Goldfluss bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Goldfluss groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€12.50
Bergkristal oorbellen merkabah
Oorhangers met een Bergkristal bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Bergkristal groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€12.50
Carneool oorbellen merkabah
Oorhangers met een Carneool bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Carneool groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€12.50
Aventurijn groen oorbellen merkabah
Oorhangers met een Aventurijn groen bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Aventurijn groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€12.50
Amethist oorbellen merkabah
Last items in stock
Oorhangers met een Amethist bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Amethist is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€12.50