Kaars_in_glas_Triskelion
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kaars in glas Triskelion

Ambachtelijk vervaardigde stearine kaars in glas Keltische Symbool Triskelion
Onze stearinekaarsen zijn handgemaakt en met de grootste zorg vervaardigd

€2.50 Tax included

€2.07 Tax excluded

Description
Ambachtelijk vervaardigde stearine kaars in glas Keltische Symbool Triskelion
Onze stearinekaarsen zijn handgemaakt en met de grootste zorg vervaardigd

TRISKELION
De oorsprong van het symbool gaat terug tot zeer vroege tijden. De vroegste voorbeelden van het triskelion werden gevonden in Malta (4400-3600 voor Christus), op Lycische munten, Myceense schepen, staters van Pamphylia die nu het zuiden van Anatolië zijn (staters waren munten die de autoriteiten in de oudheid vertegenwoordigden) en bij het megalithische doorganggraf in Newgrange , Ierland (geschat op ongeveer 3200 voor Christus gebouwd).

Maar wat staat er voor? Er zijn veel interpretaties met betrekking tot het gebruik ervan, waarvan de meeste gerelateerd zijn aan triniteiten en drievoudige aard van dingen.

Op dit punt zou het nuttig zijn om het belang van drieën en drie-eenheden in de Keltische cultuur te onderstrepen. Zoals je hieronder zult lezen, hadden veel van de oude Keltische symbolen een soort relatie met een drie-eenheid en / of dingen van drievoudige aard.

Wat het triskelion betekende voor de Kelten, ten eerste werd het gebruikt om drie-enige / drievoudige / drievoudige goden te vertegenwoordigen, met andere woorden, drie goden die als één worden aanbeden. ik

Het vertegenwoordigt ook drievoudige aard en de beweging van het leven die gevormd wordt uit verleden, heden en toekomst. Het triskelion was ook een symbool van kracht in de Keltische cultuur, omdat het de wil vertegenwoordigt om verder te gaan met het overwinnen van ongunstige omstandigheden waar men mee te maken zou kunnen krijgen.

Let op bij het branden van kaarsen
Plaats brandende kaarsen niet binnen het bereik van kinderen en/of dieren.
Plaats de kaars niet op een tochtige plek, dat verkort de brandtijd.
Plaats de kaars in een kaarshouder of zorg dat hij niet omvalt.
Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter.

Eigenschappen

Materiaal : Stearine
Afmetingen : 60*50 mm
Gewicht : 70 gr
Branduren : +/-16 uren
Data sheet
spk1096
New
1000 Items
chat Comments (0)