Opaliet trommelstenen (synth) (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€15.57

Opaliet trommelstenen (synth) (mt3), p/kg

€114.43 Tax included

€94.57 Tax excluded

€130.00 - €15.57

Description

Opaliet edelsteen trommelstenen, formaat 20-40 mm. De prijs is per kilo. Er zitten ca. 70 Opaliet stenen in 1 kilo. Opaliet is een synthetische steen.

 

Opaliet bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen, verlicht en werkt opbeurend. De steen maakt de spieren soepel, ontspant en verwarmt het lichaam. Opaliet werkt over het algemeen goed tegen infecties, is koortsverlagend en heeft een heilzame werking op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaliet helpt wanneer je last hebt van spierverkramping en/of wanneer je kouwelijk bent.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Data sheet
8718226697462
13 Items
8718226697462
Edelsteen
Opaliet
Gewicht
1
Kleur
Blauw / wit
Omschrijving
Opaliet edelsteen trommelstenen
formaat 20-40 mm. De prijs is per kilo. Er zitten ca. 70 Opaliet stenen in 1 kilo. Opaliet is een synthetische steen.
Werking
Opaliet bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen
verlicht en werkt opbeurend. De steen maakt de spieren