Edelstenen en mineralen op naam C-J

Edelstenen en mineralen op naam C-J

Ontdek de betoverende wereld van edelstenen en mineralen van C tot J, en laat je meevoeren door de intrigerende schoonheid en krachtige energie die deze natuurlijke wonderen te bieden hebben.

Carneool: Met zijn warme, rood-oranje tinten staat carneool bekend om zijn stimulerende en motiverende eigenschappen. Deze steen wordt vaak gebruikt om creativiteit te bevorderen, zelfvertrouwen te vergroten en moed te stimuleren.

Chrysocolla: Chrysocolla staat bekend om zijn kalmerende energie en wordt geassocieerd met innerlijke balans en harmonie. Het wordt vaak gebruikt om stress te verminderen, communicatie te verbeteren en spirituele groei te bevorderen.

Citrien: Als de steen van overvloed en welvaart, staat citrien bekend om zijn vrolijke energie en vermogen om positiviteit te bevorderen. Het wordt vaak gebruikt om zelfvertrouwen te vergroten, angst te verminderen en overvloed aan te trekken.

Fluoriet: Met zijn kleurrijke variëteiten staat fluoriet bekend om zijn beschermende en zuiverende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energie te absorberen, focus te verbeteren en helderheid van denken te bevorderen.

Howliet: Howliet staat bekend om zijn kalmerende energie en wordt vaak gebruikt om stress en angst te verminderen. Het wordt ook geassocieerd met het bevorderen van geduld, compassie en emotionele balans.

Jade: Jade staat bekend om zijn krachtige genezende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn beschermende energie. Het wordt vaak gebruikt om geluk en voorspoed aan te trekken, evenals om harmonie en balans in relaties te bevorderen.

Jaspis: Met zijn aardse tinten en helende energie staat jaspis bekend om zijn stabiliserende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om moed te vergroten, stress te verminderen en een gevoel van veiligheid en bescherming te bieden.

Van carneool tot jaspis, de edelstenen en mineralen van C tot J bieden een schat aan schoonheid en betekenis om te verkennen. Laat je betoveren door hun unieke eigenschappen en ontdek de wonderen die ze kunnen brengen in je leven.

Subcategorieën

Calciet blauw edelsteen hanger ruw
Ruwe edelsteen hanger van Calciet blauw, ca. 15-20 mm.Laat je betoveren door de unieke schoonheid en geschiedenis van de ruwe blauwe Calciet edelsteen hanger. Deze hanger is een natuurlijk kunstwerk dat de essentie van de aarde vastlegt.
€ 1,94
Calciet blauw ruw
Calciet blauw, ruwe brokjes van 3 tot 7 cm.
€ 62,50
Calciet blauw ruw nr. 1562
Laatste items in voorraad
Mooi ruw stuk van blauwe Calciet. Het ruwe stuk is 19 x 16 x 9 cm en weegt 2,75 kg.
€ 172,00
Doosje Calciet blauw
Ervaar de serene energie van ruwe Blauwe Calciet met ons prachtige exemplaar, zorgvuldig verpakt om de natuurlijke schoonheid te behouden! Blauwe Calciet, met zijn rustgevende blauwe tinten, voegt niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe aan je collectie, maar brengt ook kalmerende en helende energieën in jouw leefruimte.
€ 3,95
Handsteen Calciet blauw
Handsteen van blauwe Calciet, ca. 5 cm lang en 2 cm hoog. Afkomstig uit Madagaskar. De steen staat bekend dat hij je spirituele ontwikkeling laat groeien.
€ 13,50
Aanbieding!-15%
Blauwe calciet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,36 € Blauwe calciet is een zeer krachtige steen om emoties te kalmeren en biedt mentale en etherische aura bescherming. Opent een sterker communicatiekanaal tussen je gedachten en gevoelens. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,08
€ 11,86
Ruwe blauwe calciet ±500 g
Ruwe blauwe calciet is een zeer krachtige steen om emoties te kalmeren en biedt mentale en etherische aura bescherming. Opent een sterker communicatiekanaal tussen je gedachten en gevoelens. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 19,20
Calciet citroen trommelstenen 100 gr. (mt4)
Laatste items in voorraad
100 gram Calciet citroen trommelstenen in mooie kwaliteit, formaat 40-60 mm, ca. 3 stuks.Citroen Calciet, met zijn zonnige gele tinten, staat bekend om het bevorderen van positiviteit en het versterken van mentale helderheid. Deze stenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook krachtige metgezellen op je reis naar opgewektheid en een scherpe geest.
€ 39,60
Aanbieding!-15%
Gele calciet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,36 € Gele calciet is een opbeurende steen die zorgt voor diepe ontspanning. Het is ook de perfecte steen voor meditatie, channelling, sjamanistisch werk en het ontwikkelen van bovennatuurlijke gaven. Het zuivert en verwijdert gifstoffen in je omgeving en aura. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,08
€ 11,86
Calciet geel edelsteen hart 45 mm
Ontdek de Zonnige Energie van het Gele Calciet Edelsteen Hart van 45 mm! Laat je betoveren door de stralende warmte van ons Gele Calciet Edelsteen Hart van 45 mm! Met zijn levendige gele tinten brengt dit hart niet alleen kleur in je leven, maar ook de zonnige energie van gele calciet.
€ 12,89
Doosje Calciet geel
Ontdek de stralende energie van ruwe Gele Calciet met onze prachtige specimens, zorgvuldig verpakt om hun natuurlijke pracht te behouden! Gele Calciet, met zijn zonnige uitstraling, voegt niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe aan je collectie, maar brengt ook positieve en opbeurende energieën in je leefruimte.
€ 4,50
Calciet geel theelichthouder
Ontdek de zonnige uitstraling van onze theelichthouder van gele calciet, een stralend stuk dat niet alleen je interieur verlicht, maar ook een warme en positieve sfeer toevoegt. Deze unieke theelichthouder is vervaardigd uit hoogwaardige gele calciet, waardoor elk stuk een prachtig kunstwerk is met zijn eigen karakteristieke nuances.
€ 28,50
Beschermengel hanger los Calciet geel - November
Zilverkleurig engeltje van 3.5 cm met een lijfje van gele Calciet. Hanger wordt zonder ketting geleverd.Laat de warme straling van onze Beschermengel Hanger met Gele Calciet je begeleiden, vooral als je in november bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de positieve energie van Gele Calciet, een edelsteen die bekend staat om zijn zonnige uitstraling en helende eigenschappen.
€ 7,25
Calciet geel powerbead armband + kaart
Laatste items in voorraad
Calciet geel powerbead armband met een displaykaartje. De gele Calciet armband is 18 cm en heeft kralen van 8 mm. 
€ 9,75