Meditatie Producten

Meditatie Producten

Meditatie Producten Kopen

Meditatie neemt de laatste jaren enorm toe in onze samenleving. Zeker met het stressvolle leven dat we leiden, en meditatie kan hierbij helpen om terug tot rust te komen, te ontspannen en stress te reduceren.

De Goudsbloem is dan ook de spirituele webwinkel bij uitstek voor al uw meditatie benodigdheden. Wij bieden een groot assortiment ronde meditatiekussenshalve maan meditatiekussens en rechthoekige meditatiekussens aan, van zeer goede kwaliteit, gevuld met boekweitkaf. Tevens vind u bij ons ook de support kussens voor meditatie.

Bent u op zoek naar een extra ondersteuning bij uw meditatie, kijk dan ook eens naar onze meditatiebankjes. Ze zorgen voor een comfortabele zithouding die de knieën ontlast en de rug recht houdt.

Voor uw comfort bieden wij ook meditatiematten aan, evenals meditatie omslagdoeken voor extra warmte bij het mediteren. Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving.

En vergeet niet om iets te drinken bij u te hebben tijdens het mediteren: meditatie drinkflessen

Tijdens je meditatie kun je ook gebruik maken van wierook.

Bij De Goudsbloem vind u zeker wat u zoekt.
Subcategorieën

Meditatiekussens Halve Maan

Onze meditatiekussens worden onder Fair Trade omstandigheden geproduceerd. Help mee om de leefomstandigheden te verbeteren voor vrouwen, kinderen en leefgemeenschappen in Nepal.

Meditatiekussen halve maan kopen

Meditatiekussens halve maan met lotus symbool, chakra design, en prachtige hennep kussens.

Halve maan meditatiekussens hebben een gebogen vorm en een schuin aflopend zitvlak. Hierdoor neem je de juiste houding aan voor een rechte onderrug. De benen worden extra ondersteund en je voeten krijgen meer ruimte bij de meditatie.

Gevuld met boekweitkaf.

Mala's

Mala's online kopen

Het Mala kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (katholiek bidsnoer). Kralen gemaakt van (half)edelstenen, parels, bodhizaden of hout zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke. Het koord is voor alle mala's hetzelfde, en hoort te bestaan uit negen draden die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het eind staat voor de wijsheid die de volkomen leegte realiseert en de cilindervormige kraal daarboven is de leegte zelf. Samen symboliseren zij dat alle tegenstanders verslagen zijn.

De mala met 108 kralen wordt gebruikt voor het reciteren of zingen van mantra's. Het getal 108 is het ideale getal voor alle doeleinden. Het is belangrijk dat onze gedachten zuiver zijn tijdens het reciteren of zingen van de mantra. Mantra is het praktische gebruik van geheime krachten die ons vooruit helpen. Mantra is een verzameling van letters uit het alfabet. Het effect wordt bereikt door de herhaling van de mantra; dit wordt dieper naarmate men langer reciteert. Van wezenlijk belang is de klank die wordt voortgebracht bij het reciteren. Deze klank produceert en creëert een unieke spirituele indruk in de persoon die reciteert. Er wordt gezegd dat een mantra als een mens is; men dient verschillende stadia te doorlopen voordat het werkelijke effect wordt bereikt: “zuivering van mentale indrukken”. Er zijn verscheidene mantra's die hun potentiële kracht in zichzelf hebben; deze mantras mogen alleen overgedragen worden van Meester op ingewijde. Dit zijn de zogenoemde “Siddha Mantra's”.

Meditatie drinkflessen

Meditatie Drinkflessen Kopen

Wat is er nu lekkerder dan water na je meditatiesessie. Want water is gezond. Onze meditatie drinkflessen zijn top kwaliteit. 100% plastic vrij. Een van onze toppers is de Drinkfles Miron violet met Bloem des Levens veelkleurig. Het Flower of Life symbool heeft een positief effect op de waterkwaliteit.

En voor extra zuiver water hebben we de VitaJuwel flessen.

Maar wat zijn nu de redenen om voor onze drinkflessen te kiezen?

Zijn van glas gemaakt en niet van plastic. Dus een goede bijdrage aan het milieu.
De Drinkflessen worden gemaakt van natuurlijke materialen. Door de symbolen op sommige van onze flessen, zal het water beter smaken. Probeer het maar eens met kraantjeswater. Je zal het verschil smaken.

Koperen drinkfles kopen

Een Koperen Waterfles is een efficiënte manier voor het reinigen van water. Deze hebben een anti microbiële werking en zuiveren het water. In de Ayurvedische traditie kent men dit al duizenden jaren. Bij De Goudsbloem vind je deze met het Ohm symbool of met de Levensbloem.

Meditatie Omslagdoeken en accessoires

Meditatie Omslagdoeken en accessoires kopen

Tijdens je meditatiesessie kan je het soms wat koud krijgen. Onze omslagdoeken houden je warm tijdens je meditatie oefening. Bij De Goudsbloem vind je ze in verschillende maten en kleuren. Al onze meditatie omslagdoeken en poncho's zijn van hoge kwaliteit.

Voor de voeten warm te houden hebben wij zowel de Wollen Sloffen als de Meditatieslofjes. En niet te vergeten zijn onze prachtige handgemaakte chakra sjaals uit Nepal.

Vaak in combinatie gekocht met onze omslagdoeken zijn onze ronde meditatiekussens, rechthoekige meditatiekussens, meditatiebankjeschakra meditatiekussens en meditatiematten.

Bij De Goudsbloem vind je zeker je meditatie-artikelen

Meditatiekussens en Meditatiematten Chakra design

Meditatiekussens en Meditatiematten Chakra design kopen

Onze meditatiekussens en -matten worden onder Fair Trade omstandigheden geproduceerd. Help mee om de leefomstandigheden te verbeteren voor vrouwen, kinderen en leefgemeenschappen in Nepal.

Bij De Goudsbloem vind je een mooie collectie chakra meditatiematten en chakra meditatiekussens. Allemaal van zeer goede kwaliteit. De vulling van de matten is foam.

De foamvulling wordt apart meegeleverd. Wanneer je de vulling in de hoes steekt, gaat deze bol staan. Leg je mat met de holle kant naar beneden. Vervolgens trekt de mat zich goed.

Meditatie Piramide

Onderzoek heeft uitgewezen dat de kwaliteit van een meditatie verandert indien er in een model van de Grote Piramide gemediteerd wordt.

Meditatie support kussentjes

De Meditatie support kussentjes zijn gevuld met boekweitkaf. Dienen om de knieën en wreven te ondersteunen tijdens je meditatie.

Meditatiebankjes

Onze meditatiebankjes zijn gemaakt van duurzaam rubberhout en Amerikaanse eik. Ze zorgen voor een comfortabele zithouding die de knieën ontlast en de rug recht houdt.

Meditatiebankje kopen

Er zijn diverse modellen meditatiebankjes leverbaar. De ergonomische modellen geven meer comfort omdat het zitvlak gewelfd is; deze meditatiebankjes hebben geen kussentje nodig. Opklapbare meditatiebankjes kunnen gemakkelijk worden meegenomen; bijpassende tassen en kussens zijn eveneens leverbaar. Meditatiebankjes voor op reis zijn zo ontworpen dat ze klein, licht en opvouwbaar zijn. De meditatiebankjes met vaste zijkanten zijn eenvoudig en goedkoop.

De Goudsbloem is dan ook de spirituele webwinkel bij uitstek voor al uw meditatie benodigdheden. Wij hebben een groot assortiment ronde meditatiekussens, versierd met geborduurde symbolen, zoals de levensbloem, yin yang, ohm, chakra's. Meditatiekussens in katoen, zijde, ruwe zijde en hennep.  Ronde Meditatiekussens in biologisch katoen, halve maan meditatiekussens en rechthoekige meditatiekussens aan van zeer goede kwaliteit, allemaal gevuld met boekweitkaf.

Voor je extra warm te houden bij het mediteren bieden wij meditatie omslagdoeken aan. En niet te vergeten meditatiematten voor uw comfort.

Wens je een set aan te kopen? Kijk dan zeker bij onze meditatiesets met een mooie korting

Meditatiekussens rond Biologisch katoen

Onze Yogi & Yogini BIO meditatiekussens worden gemaakt van 100% biologisch katoen volgens GOTS* standaarden en zijn OCS** gecertificeerd.

De Biologische meditatiekussens zijn gevuld met 100% natuurlijke boekweitkaf.

Biologische meditatiekussens kopen

Meditatie neemt de laatste jaren enorm toe in onze samenleving. Zeker met het stressvolle leven dat we leiden, en meditatie kan hierbij helpen om terug tot rust te komen, te ontspannen en stress te reduceren.

De Yogi & Yogini biologische meditatiekussens zorgen voor comfortabele meditatiehouding, bevordert je concentratie bij het mediteren en ondersteunen je bij fysieke klachten.

Op zoek naar andere meditatie producten?  Wij hebben ook meditatiebankjes hout Opklapbare meditatiebankjes kunnen gemakkelijk worden meegenomen; bijpassende tassen en kussens zijn eveneens leverbaar., meditatie omslagdoeken om je warm te houden tijdens de meditatie, meditatie drinkflessen voor je dorst te laven. Chakra meditatiekussens en chakra meditatiematten, meditatiekussens halve maan, grote keuze ronde meditatiekussens en rechthoekige meditatiekussens. Al onze meditatiekussens en -matten worden onder Fair Trade omstandigheden geproduceerd in Nepal

Op zoek naar yoga artikelen? Neem dan zeker een kijkje bij de categorie yoga

 

Meditatiekussens rechthoekig

Rechthoekige meditatiekussens. Keuze uit zwart of de chakra kleuren.

Meditatiekussens Rond

Grote keuze ronde meditatiekussens. kussens met geborduurde symbolen zoals Ohm, Chakra Symbolen, Levensbloem, Levensboom, Yin Yang, ...

Rond meditatiekussen kopen

Meditatie neemt de laatste jaren enorm toe in onze samenleving. Zeker met het stressvolle leven dat we leiden, en meditatie kan hierbij helpen om terug tot rust te komen, te ontspannen en stress te reduceren.

Het voordeel van het gebruik van een meditatiekussen is dat je een holle rug kan maken. Zo zit je rechtop en staat je nek recht op je ruggengraat. Zo verkrijg je een goede houding bij de meditatie.

Onze meditatiekussens zijn gevuld met 1ste kwaliteit boekweitdoppen. Voor het opnieuw vullen van je meditatiekussen heb je ongeveer 2500 gram boekweitdoppen nodig. Je oude meditatiekussen kan je regelmatig bijvullen, zo blijft je kussen zo goed als nieuw.

Waarom een meditatiekussen gebruiken?

Een meditatiekussen zorgt voor een comfortabele houding tijdens de meditatie. Bij een oncomfortabele houding zal je vlugger afgeleid worden tijdens je meditatie. Je zal met een rechte rug kunnen mediteren en zo kan je langer in de juiste houding kunnen blijven zitten.

Meditatiekussen kopen

Onze ronde meditatiekussens zijn van 1ste kwaliteit versierd met geborduurde symbolen, zoals de levensbloem, yin yang, ohm, chakra's,…. Verder hebben we ook de effen kussens. Onze meditatiekussens zijn gemaakt van katoen, zijde, ruwe zijde of hennep.

De Goudsbloem is de spirituele webwinkel bij uitstek voor al uw meditatie benodigdheden. Wij bieden ook een mooi assortiment, halve maan meditatiekussens en rechthoekige meditatiekussens aan van zeer goede kwaliteit, gevuld met boekweitkaf.

Bij De Goudsbloem vind je ook Biologische Meditatiekussens gemaakt van 100% biologisch katoen volgens GOTS* standaarden en zijn OCS** gecertificeerd.  Gevuld met 100% natuurlijke boekweitkaf.

Neem ook eens een kijkje bij onze yogamatten en yoga bolsters

Bij De Goudsbloem vind u zeker wat u zoekt

Meditatiematten en meditatie sets

Meditatiematten en meditatie sets van zeer goed kwaliteit. Onze meditatiekussens worden onder Fair Trade omstandigheden geproduceerd.

Geniet nu van de korting op onze Meditatie Sets!

De Goudsbloem is de spirituele webwinkel bij uitstek voor al uw meditatie benodigdheden.

Meditatiematten en Meditatie Sets Kopen

Een comfortabele zithouding is uiterst belangrijk bij meditatie. Een goede meditatiemat is dan ook belangrijk bij je meditatiesessie.

Bij De Goudsbloem vind je een mooie collectie meditatiematten en meditatie sets. Allemaal van zeer goede kwaliteit. De vulling van de matten is foam. Wij hebben zowel katoenen als hennep matten.

De meditatiematten zijn gemakkelijk mee te nemen door hun lichte gewicht.

Wij bieden verschillende meditatie sets aan. Je kan natuurlijk je eigen set samenstellen. Kijk hiervoor bij onze meditatiekussens

De foamvulling wordt apart meegeleverd. Wanneer je de vulling in de hoes steekt, gaat deze bol staan. Leg je mat met de holle kant naar beneden. Vervolgens trekt de mat zich goed.

OmWater Fles Dankbaarheid 1200 ml
Met liefde gemaakt waardoor de trilling van liefde in het water resoneertOmWater FlessenDe Gulden Snede (Moeder Natuur's mathematische structuur), het OM symbool (Oerklank), de blauwe kleur om het water te solariseren en het Seed of Life symbool op de bodem van de fles vergroten gezamenlijkde positieve trilling van het water in deze fles. En dus ook van diegenen die het water uit deze fles drinken! 
€ 18,90
Mala amazoniet elastisch met lotus
Mala met 108 amazoniet kralen.Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden.Met brokaat tasje.Amazoniet is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en de intuïtieve wijsheid.
€ 12,50
Mala amazoniet elastisch met Ohm
Mala met 108 amazoniet kralen.Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden.Met brokaat tasje.Amazoniet is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en de intuïtieve wijsheid.
€ 12,50
Mala amazoniet elastisch met Boeddha
Mala met 108 amazoniet kralen.Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden.Met brokaat tasje.Amazoniet is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en de intuïtieve wijsheid.
€ 12,50
Aanbieding!-10%
Mala armband rozenkwarts elastisch met ohm 2 stuks
Prijs per stuk : 5,63 €Mala/armband met 21 kralen van rozenkwarts met ohm symbool.Geregen op een elastiek.Rozenkwarts werkt in op het hartchakra en bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De steen harmoniseert relaties en bevordert liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf.
€ 11,25
€ 12,50
Aanbieding!-10%
Mala armband amazoniet elastisch met boeddha 2 stuks
Prijs per stuk : 5,63 €Amazoniet is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en de intuïtieve wijsheid.
€ 11,25
€ 12,50
Aanbieding!-10%
Mala armband amazoniet elastisch met lotus 2 stuks
Prijs per stuk : 5,63 €Amazoniet is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en de intuïtieve wijsheid.
€ 11,25
€ 12,50
Mala agaat elastisch
Mala met 108 amazoniet kralen.Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden.Met brokaat tasje.
€ 11,50
Mala agaat mix elastisch
Mala met 108 kralen van agaat met daarbij bergkristal, amethist, citrien en twee kunststof regenboogkralen.Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden.Met brokaat tasje.
€ 20,33
Aanbieding!-10%
Mala armband rozenkwarts elastisch boeddha 2 stuks
Prijs per stuk : 5,63 €Rozenkwarts werkt in op het hartchakra en bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De steen harmoniseert relaties en bevordert liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf.
€ 11,25
€ 12,50
Aanbieding!-10%
Mala armband rozenkwarts elastisch met lotus 2 stuks
Prijs per stuk : 5,63 €Rozenkwarts werkt in op het hartchakra en bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De steen harmoniseert relaties en bevordert liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf.
€ 11,25
€ 12,50
Aanbieding!-10%
Mala/armband perot elastisch 3 stuks
Prijs per stuk : 4,56 €Mala/armband met 21 kralen van perot, een kraal met een ondoorzichtige matte uitstraling, die bij gebruik steeds meer gaan glimmen.Geregen op een elastiek.
€ 13,68
€ 15,20
Aanbieding!-10%
Mala armband sandelhout elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 6,30 €Mala/armband met 21 kralen van sandelhout.Geregen op een elastiek.Sandelhout heeft een natuurlijke zachte geur en is een uiterst zachte houtsoort. Het wordt vanouds beschouwd als een van de zuiverste substanties en wordt hoog aangeslagen om de verkoelende eigenschappen en het heeft ook medicinale krachten. Men zegt dat het rustig maakt en kan helpen bij de meditatie. Men gaat ervanuit dat het rustig door de vingers laten glijden van de ronde kralen tijdens het chanten een therapeutisch effect heeft, waardoor kalmte en positiviteit worden bevorderd.
€ 12,60
€ 14,00
Aanbieding!-10%
Mala armband bergkristal elastisch met ohm 2 stuks
Prijs per stuk : 6,19 €Bergkristal is een krachtige helende steen en energieversterker. Het bevordert helder denken en overstijgende waarneming.
€ 12,38
€ 13,75
Aanbieding!-10%
Mala armband amethist elastisch met lotus 2 stuks
Prijs per stuk : 6,64 €Amethist bezit spirituele eigenschappen en kan gebruikt worden om contact te maken met vormen van hoger bewustzijn. Het vormt een brug tussen aardse en etherische werelden.
€ 13,28
€ 14,75
Aanbieding!-10%
Mala armband amethist elastisch met boeddha 2 stuks
Prijs per stuk : 6,64 €Amethist bezit spirituele eigenschappen en kan gebruikt worden om contact te maken met vormen van hoger bewustzijn. Het vormt een brug tussen aardse en etherische werelden.
€ 13,28
€ 14,75
Aanbieding!-10%
Mala armband amethist elastisch met Ohm 2 stuks
Prijs per stuk : 6,64 €Amethist bezit spirituele eigenschappen en kan gebruikt worden om contact te maken met vormen van hoger bewustzijn. Het vormt een brug tussen aardse en etherische werelden.
€ 13,28
€ 14,75