7 chakra armband elastisch 2 stuks
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-13%

7 chakra armband elastisch 2 stuks

Deze 7 chakra armband elastisch is gemaakt van de volgende 7 mineralen, in de kleuren van de 7 chakra's: amethist, sodaliet, turkoois (gestabiliseerd), groene aventurijn, gele aventurijn, carneool en granaat.

€ 11,96 Inclusief belasting

€ 9,89 Exclusief belasting

€ 13,75 -13%

Omschrijving

7 chakra armband 2 stuks kopen

Deze 7 chakra armband elastisch is gemaakt van de volgende 7 mineralen, in de kleuren van de 7 chakra's: amethist, sodaliet, turkoois (gestabiliseerd), groene aventurijn, gele aventurijn, carneool en granaat.

Granaat
Geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Granaat bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. De steen helpt ook bij het verminderen van blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen.

Carneool
Is een aardende steen en werkt activerend en vitaliserend. Activeert het basischakra. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen. Carneool beschermt je tegen de negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede. Hij brengt succes en stimuleert het vermogen om snel en pragmatisch problemen op te lossen.

Aventurijn
Heeft een kalmerend en beschermend effect. Bevordert een gevoel van welzijn. Het is de steen die voorspoed en geluk aantrekt en motiveert je om je dromen waar te maken. Werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties.

Turquoise
Is een beschermende en zuiverende steen. Hij werkt inzichtgevend en brengt evenwicht. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans.

Sodaliet
Is de steen die je helpt bij het verkrijgen van inzicht. Bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Helpt bij angsten en fobieën. Sodaliet helpt je ook bij het uiten van je mening en gevoelens.

Amethist
Is beschermend en zuiverend. Helpt je bij het verkrijgen vaan de juiste inzichten. Amethist helpt bij meditatie om de geest tot rust te brengen en een diepe innerlijke rust te vinden. Helpt bij je spirituele groei. De steen wordt ook gebruikt om ruimtes te zuiveren.

Zonder chakra informatiekaartje.

Ontdek ook onze andere chakra producten

Eigenschappen 7 chakra armband elastisch 

Aantal : 2
Afmeting : 0,8 cm
Materiaal : Edelsteen
Kleur : Meerkleurig
EAN code : 8719497613045

Datasheet
PH78149
Nieuw
771 Items
chat Commentaar (0)