Aardbeienkwarts hartje zomer armband - Love Gems
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aardbeienkwarts hartje zomer armband - Love Gems

Verstelbare Aardbeienkwarts armband met knoop-schuifsluiting. De Aardbeienkwarts stenenrij is 5,5 cm lang. 

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

De zomer armband Aardbeienkwarts kopen
Deze mooie zomer Aardbeienkwarts armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De aardbeienkwarts stenenrij is 5,5 cm lang. De zomer armband weegt 1 gram. De Aardbeienkwarts armband is grijs en heeft 4 metalen kralen.

De werking van de zomer armband Aardbeienkwarts
Aardbeienkwarts is een roze gespikkelde, licht doorschijnende steen behorend tot de macrokristallijnen kwartsfamilie. De steen staat voor vreugde, blijdschap en humor. Aardbeienkwarts kan je helpen liefde te geven en te ontvangen en kan gebruikt worden om affirmaties te bekrachtigen. Het mineraal bevordert liefde, zelfvertrouwen en positief denken. Aardbeienkwarts vermindert innerlijke onrust, spanningen en benauwdheid. De steen werkt heilzaam bij hart en vaatziekte.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Aardbeienkwarts armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de vreugde en blijdschap die de Aardbeienkwarts te bieden heeft? Bestel de Aardbeienkwarts armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561078100
84 Items
8718561078100
Edelsteen
Aardbeienkwarts
Gewicht
0
001 kg
Kleur
Roze
Omschrijving
5 cm lang.
Verstelbare Aardbeienkwarts armband met knoop-schuifsluiting. De Aardbeienkwarts stenenrij is 5