Aardbeienkwarts - Vreugde en Blijdschap

Aardbeienkwarts - Vreugde en Blijdschap

Aardbeienkwarts is een roze gespikkelde, licht doorschijnende steen behorend tot de macrokristallijnen kwartsfamilie.

Werking Aardbeienkwarts

Aardbeienkwarts is een roze gespikkelde, licht doorschijnende steen behorend tot de macrokristallijnen kwartsfamilie. De steen brengt vreugde, blijdschap en humor en bevordert liefde. Aardbeienkwarts wentelt je in liefde, en kan zorgen voor een flinke dosis geluk. De steen werkt tevens goed tegen innerlijke onrust en spanningen. Aardbeienkwarts helpt je liefde te geven en te ontvangen en kan gebruikt worden om affirmaties te bekrachtigen en positief denken te bevorderen.

Spiritueel gezien zorgt Aardbeienkwarts voor een hoger bewustzijn, en een sterkere aura. Fysiek gezien kan Aardbeienkwarts vruchtbaarheid stimuleren. Ook bij het ontgiften van bloed en bij bloed armoede kan Aardbeienkwarts helpen. Ben je klaar voor nieuwe avonturen, meer liefde en innerlijke rust; probeer dan eens Aardbeienkwarts!

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Hartchakra (4e) - Anahata

Sterrenbeeld

Weegschaal (24 september tot 23 oktober) 

Verzorging

Deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.