Afwisseling & Plezier large Aqua Gems edelsteenwand
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Afwisseling & Plezier large Aqua Gems edelsteenwand

Afwisseling & Plezier, formaat L, aqua gems edelsteenwand

€ 30,42 Inclusief belasting

€ 25,14 Exclusief belasting

Omschrijving

Afwisseling & Plezier, formaat L, aqua gems edelsteenwand kopen

Mokaiet bevordert het verlangen naar afwisseling en plezier. Het laat je nieuwe dingen beleven. Activeert en stimuleert beweeglijkheid, flexibiliteit. Versterkt het immuunsysteem en heeft een heilzame werking op de lever en milt. Goed voor een vitaliserend bad.

Neem de edelstenenbuis, zet deze in 1 liter water en laat deze 4 tot 6 uur staan. Daarna is de melange drinkbaar met een goede werking. Langer laten rijpen met de buis in het water is prima. Na verwijdering van het buisje neemt de werking van de melange langzaam af.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Datasheet
8718561041821
8 Items
8718561041821
Edelsteen
Mokaiet
Gewicht
0
25
Kleur
Geel / rood
Omschrijving
Afwisseling & Plezier
aqua gems edelsteenwand
formaat L
Werking
Mokaiet bevordert het verlangen naar afwisseling en plezier. Het laat je nieuwe dingen beleven. Activeert en stimuleert beweeglijkheid
flexibiliteit. Versterkt het immuunsysteem en heeft een heilzame werking op de lever en milt. Goed voor een vitaliseren