Agaat kopen - Aardend en Beschermend

Agaat - Aardend en Beschermend

Het mineraal Agaat kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren.

Werking van Agaat

Agaat is een sterk aardende, stabiliserende en beschermende edelsteen die innerlijke rust bevordert.  De steen geeft je overzicht en laat je objectief en in kalmte naar jezelf en anderen kijken. Een ideale steen om bij je te dragen als je bezig bent met zelfreflectie of als je in crisissituaties oplossingen voor problemen wilt zoeken. Agaat helpt je met een nuchtere houding naar de dingen te kijken en helpt je rationeel en logisch te denken. De steen bevordert daarbij ook de concentratie. Agaat geeft daarnaast een veilig gevoel, beschermt de Aura en brengt balans. De steen wordt veel gebruikt tijdens de zwangerschap. Niet alleen vanwege haar rustgevende en kalmerende werking, maar ook omdat ze groei stimuleert en de baarmoeder verwarmt. Ontdek snel meer over Agaat!

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Afhankelijk van de soort Agaat.

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 22 september), Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Verzorging

Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Nieuw
Maanvormige edelsteen agaat 2 stuks
Agaat is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing. Het heeft een aardende werking en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Het bevordert aldus fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Het is tevens een goede steen voor bescherming. *
€ 14,40
Nieuw
Maanvormige edelsteen agaat met kristallisatie 2 stuks
Agaat is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing. Het heeft een aardende werking en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Het bevordert aldus fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Het is tevens een goede steen voor bescherming. *
€ 19,80
Agaat paars onderzetters klein
Set van 4 bijgekleurde Agaat onderzetters. De paarse onderzetters hebben een doorsnede van 6 – 9 cm.
€ 33,50
Agaat roze onderzetters groot
Laatste items in voorraad
Set van 4 bijgekleurde Agaat onderzetters. De roze onderzetters hebben een doorsnede van 9 – 12 cm.
€ 49,95
Agaat geode middel 5-7 cm
Mooie Agaat geode van 5-7 cm. Let op! Iedere geode is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.
€ 9,00
Agaat geode doos van 20 a 30 stuks ±250 g
Agaat kristalgrotten hebben een hoge decoratieve waarde. Ze kunnen in huis of  op een altaar worden geplaatst, of gebruikt worden bij kristaltherapie.
€ 89,95
Schedel Agaat gekristalliseerd nr.3
Laatste items in voorraad
Schedel van de half-edelsteen gekristalliseerde Agaat. Afmetingen 75x105x70 mm en gewicht 860 gram. Mooi opengewerkt vanaf de neus naar de bovenkant.
€ 429,90
Agaat op voet groot
Uniek stuk van Agaat natuur op voet Uit Brazilië van ongeveer 1.2 kg gewicht. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm. De Agaat komt uit Brazilië. De stukken zijn uniek en hebben verschillende openingen. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 125,00
Agaat bloem handsteen
Handsteen van de half-edelsteen Agaat bloem, deze Agaat is ca. 4-6 cm lang.
€ 13,50
Agaat bont edelsteen hanger
Edelsteen hanger van bonte Agaat, in natuurlijke kleuren variërend van licht tot donkere kleuren, formaat ca. 5 tot 15 mm. Let op, elke steen is uniek en kan daarom afwijken van de foto, hij wordt zonder kettink geleverd. Laat je verrassen!
€ 1,95
Feng shui vlam Agaat nr.1
Laatste items in voorraad
Feng shui vlam van de edelsteen Agaat. Deze is 1,97 kilo en 18,5 cm hoog.
€ 295,50