Agaat blauw splitketting (gekleurd)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat blauw splitketting (gekleurd)

Onze Blauwe Agaat splitketting is een betoverend sieraad dat de kalmerende en beschermende eigenschappen van agaat combineert met een levendige blauwe kleur.

€ 4,55 Inclusief belasting

€ 3,76 Exclusief belasting

Omschrijving

Splitketting Agaat blauw (gekleurd) kopen

Splitketting Agaat blauw (gekleurd), splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

Agaat wordt geverfd door de steen in een sterke bicarbonaatoplossing te koken en vervolgens in een chemische oplossing te weken. Verschillende chemicaliën produceren verschillende kleuren. Wanneer een steen in een geheel andere kleur wordt geverfd dan zijn natuurlijke kleur, behoudt de steen zijn normale inherente helende vermogens, maar krijgt hij ook de helende eigenschappen die horen bij zijn nieuwe kleur.

Voeg een vleugje kleur toe aan je sieradencollectie met onze prachtige Blauwe Agaat splitketting!

Onze Blauwe Agaat splitketting is een betoverend sieraad dat de kalmerende en beschermende eigenschappen van agaat combineert met een levendige blauwe kleur.

Agaat staat bekend om zijn aardende en stabiliserende werking. Het helpt je om innerlijke rust te vinden, negatieve energieën af te weren en een gevoel van balans te creëren. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie.  Met onze Blauwe Agaat splitketting kun je deze helende energie van agaat in je dagelijks leven integreren.

De ketting is ontworpen met zorgvuldig geselecteerde blauwe agaatstenen die schitteren met hun heldere kleur. Het splitkettingontwerp voegt een speelse en moderne touch toe aan je look.

Of je nu een casual dagelijkse outfit wilt verfraaien of een statement wilt maken tijdens een speciale gelegenheid, onze Blauwe Agaat splitketting is een veelzijdig accessoire dat bij elke stijl past.

Voeg een vleugje kleur en positieve energie toe aan je leven met onze adembenemende Blauwe Agaat splitketting. Bestel nu en laat de kalmerende energie van agaat je omringen en inspireren!

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Afhankelijk van de soort Agaat.

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 22 september), Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Verzorging

Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

 

Datasheet
8718561022240
33 Items
8718561022240
Je bent misschien ook geïnteresseerd in