Agaat boom edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat boom edelsteen hanger

Laat je betoveren door de unieke schoonheid van onze Boomagaat edelsteen hanger. Met zijn natuurlijke patronen en aardse charme is deze hanger een waarlijk meesterwerk dat je zal verbazen.

€ 5,21 Inclusief belasting

€ 4,31 Exclusief belasting

Omschrijving

Boomagaat edelsteen hanger kopen

Laat je betoveren door de unieke schoonheid van onze Boomagaat edelsteen hanger. Met zijn natuurlijke patronen en aardse charme is deze hanger een waarlijk meesterwerk dat je zal verbazen.

Elke hanger is met zorg vervaardigd met authentieke Boomagaat, waardoor je een stuk draagt dat rechtstreeks uit de natuur komt. De Boomagaat staat bekend om zijn prachtige adervormige patronen en levendige kleuren, waardoor elke hanger een uniek kunstwerk op zich is.

De Boomagaat edelsteen is geliefd om zijn aardende en stabiliserende energie. Het wordt gezegd dat het je verbindt met de natuurlijke wereld, rust en balans bevordert, en stress en angst vermindert. Met deze hanger kun je een gevoel van rust en harmonie ervaren, terwijl je tegelijkertijd geniet van de organische schoonheid van de steen.

Of je het nu draagt als een eerbetoon aan de natuur of als een modieus accessoire, deze hanger voegt een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke outfit. Hang het aan een ketting en laat het je hals sieren, of gebruik het als een betoverende hanger aan een armband.

Omarm de magie van de Boomagaat edelsteen hanger en breng een stukje natuurlijke pracht in je leven. Bestel nu en laat je fascineren door de betoverende kracht van deze bijzondere edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e) - Muladhara, Hartchakra (4e) - Anahata

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 22 september)

Verzorging

Boomagaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer info over het reinigen en opladen van edelstenen vind je in onze blog :

Edelstenen en Mineralen Reinigen en Opladen

Datasheet
8718561002921
85 Items
8718561002921
Je bent misschien ook geïnteresseerd in