Agaat boom fantasy armband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat boom fantasy armband

Fantasy armband Agaat boom

€ 10,08 Inclusief belasting

€ 8,33 Exclusief belasting

Omschrijving

Fantasy armband Agaat boom kopen

De werking van agaat boom fantasy armband

Agaat boom geeft kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en maakt standvastig. Hij zuivert het energieveld en bevorderd je inzicht in de positieve en negatieve ervaringen. Geeft evenwicht tussen polariteiten en helpt om balans en wijsheid te vinden ten aanzien van besluitenloosheid.

Agaat boom werkt goed tegen bacteriële infecties en versterkt het immuunsysteem. De steen helpt je om verslaving en/of zelfdestructief gedrag te overwinnen die voortkomen uit de angst om niet goed genoeg te zijn. Ook schuldgevoelens, wrok, schaamte en jaloezie zijn met behulp van deze steen makkelijker onder ogen te komen en zo te overwinnen en te vergeven. Helpt tegen rugklachten die voortkomen uit confrontatie vermijdend gedrag.

Het gebruik van Boomagaat

Boomagaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Boom gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat Bijgekleurd bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze fantasy armband boomagaat perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan zelfvertrouwen en de kracht die de Boomagaat te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e) - Muladhara, Hartchakra (4e) - Anahata

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus tot 23 september)

Verzorging

Boomagaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561034274
97 Items
8718561034274
Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
030
Kleur
Wit / groen
Omschrijving
Fantasy armband Agaat boom
Werking
Agaat boom geeft kracht
doorzettingsvermogen en maakt standvastig. Hij zuivert het energieveld en bevorderd je
doorzettingsvermogen en maakt standvastig. Hij zuivert het energieveld en bevorderd je inzicht in de positieve en negatieve ervaringen. Geeft evenwicht tussen polariteiten en helpt om balans en wijsheid te vinden t
zelfvertrouwen
Je bent misschien ook geïnteresseerd in