Boomagaat kopen - Stabiliserend en Kalmerend

Agaat Boom - Stabiliserend en Kalmerend

Ondoorzichtige kleurloze massa's van agaat met groene en witte patronen die lijken op gebladerte of varenachtige mangaan- en ijzerinsluitsels.

Werking Boomagaat

Boomagaat werkt net als andere Agaat soorten stabiliserend en kalmerend. Boomagaat zorgt er echter ook voor dat de drager wordt beschermt tegen negativiteit. Agaat Boom kan voorspoed aantrekken en extra kracht brengen. Zoals de naam al doet vermoeden heeft hij een sterke verbinding met Moeder Aarde. Deze edelsteen kan dus ook voor planten en dieren veel goeds betekenen. Agaat Boom verbeterd de doorstroming van energie en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. De steen heeft een groen en wit gevlekt uiterlijk en is vrij zeldzaam. Dit Kristal wordt vaak gebruikt om bescherming te bieden tegen schadelijke aardstralen. 

Hij geeft je zelfvertrouwen en daadkracht. Boomagaat geeft een gevoel van geborgenheid, schenkt je kalmte, rijpheid en psychische stabiliteit. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding.

Gebruik van Boomagaat

Boomagaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je de steen gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Boomagaat bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e) - Muladhara, Hartchakra (4e) - Anahata

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 22 september)

Verzorging

Boomagaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Agaat boom ruw, p/kg
Agaat boom ruw, brokjes van ca 7-10 cm, de prijs is per kilo (ca 5-6 brokjes per kilo) 
€ 39,00
Doosje Agaat boom
Ruw stukje Boom Agaat verpakt in een handig doosje van 5x5 cm.
€ 3,00