Boomagaat kopen, werking, kenmerken en eigenschappen

Agaat Boom - Stabiliserend en Kalmerend

Geschiedenis Boomagaat

Boomagaat, ook bekend als 'dendritisch agaat', is een fascinerende steen met een rijke geschiedenis. Het dankt zijn naam aan de dendritische patronen die lijken op de takken van een boom, die gevormd worden door insluitsels van ijzer of mangaanoxide.

De geschiedenis van boomagaat gaat terug tot de oudheid, waar het al door verschillende beschavingen werd gewaardeerd. Het werd onder andere gebruikt voor decoratieve doeleinden en in sieraden vanwege de unieke patronen die het bevat.

De steen heeft ook een symbolische betekenis gehad in verschillende culturen. In sommige tradities werd boomagaat gezien als een symbool van vruchtbaarheid en groei, en werd het gebruikt in rituelen die gericht waren op het bevorderen van overvloed en welzijn. Het werd ook geassocieerd met de natuurlijke wereld en werd beschouwd als een krachtige steen voor verbinding met de natuurlijke energieën om ons heen.

In meer recente tijden is boomagaat populair geworden bij verzamelaars en edelsteentherapeuten vanwege zijn esthetische schoonheid en de helende eigenschappen die eraan worden toegeschreven. Het wordt vaak gebruikt in meditatiesessies en wordt verondersteld te helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, balans en harmonie.

De unieke uitstraling en spirituele betekenis van boomagaat hebben het tot een geliefde steen gemaakt in de wereld van edelstenen en mineralen. Of het nu wordt bewonderd om zijn natuurlijke schoonheid, symbolische betekenis of helende eigenschappen, boomagaat blijft een intrigerende steen met een rijke en betekenisvolle geschiedenis.

Oorsprong en samenstelling van Boomagaat

Boomagaat wordt gevormd door het samenspel van verschillende factoren. Het ontstaat doordat vloeibaar siliciumdioxide, dat gevonden wordt in holtes in gesteenten, reageert met mineralen en andere elementen. Tijdens het kristallisatieproces ontstaan er unieke patronen die lijken op de vertakte takken van een boom. Deze patronen worden veroorzaakt door insluitsels van ijzer- of mangaanoxide.

Deze prachtige steen wordt voornamelijk gevonden in landen als Brazilië, de Verenigde Staten, Australië en India. Elke vindplaats kan unieke kenmerken en variaties in kleuren en patronen van boomagaat bieden.

Wat boomagaat echt speciaal maakt, is de dendritische structuur. Het Griekse woord 'dendron' betekent 'boom', en de dendritische patronen in boomagaat lijken op de vertakte groeivormen van bomen. Deze intrigerende patronen kunnen verschillende kleuren hebben, variërend van wit en crème tot bruin en zwart.

De dendritische patronen in boomagaat creëren een gevoel van verbondenheid met de natuur. Ze herinneren ons aan de pracht en het wonder van het plantenrijk en dragen bij aan de symboliek en spirituele betekenis van deze steen.

De samenstelling van boomagaat is vergelijkbaar met die van andere agaatstenen. Het bestaat hoofdzakelijk uit microkristallijn kwarts, een vorm van siliciumdioxide. De dendritische insluitsels van ijzer- of mangaanoxide geven boomagaat zijn karakteristieke uitstraling.

Met zijn unieke patronen, symbolische betekenis en aantrekkelijke uitstraling is boomagaat een geliefde steen onder verzamelaars, edelsteentherapeuten en liefhebbers van natuurlijke schoonheid. Het heeft een verhaal te vertellen dat teruggaat tot zijn oorsprong en samenstelling, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan de wereld van edelstenen.

Vindplaatsen Boomagaat

Boomagaat, ook bekend als dendritisch agaat, wordt wereldwijd gevonden op verschillende vindplaatsen. Enkele bekende vindplaatsen van boomagaat zijn:

Brazilië: Brazilië is een belangrijke bron van boomagaat. De staat Rio Grande do Sul staat bekend om zijn prachtige boomagaat, met name in de regio van de stad Agudo.

Verenigde Staten: Boomagaat wordt ook gevonden in de Verenigde Staten. Staten zoals Oregon, Washington, Idaho en Arizona hebben bekende vindplaatsen waar boomagaat wordt gedolven.

Australië: In Australië wordt boomagaat gevonden in de regio's Queensland, New South Wales en Victoria. Deze vindplaatsen staan bekend om hun diverse en mooie dendritische agaat.

India: Boomagaat is te vinden in verschillende delen van India, waaronder de staten Maharashtra, Madhya Pradesh en Gujarat.

Uruguay: Uruguay is een andere belangrijke bron van boomagaat. Het land staat bekend om zijn prachtige dendritische agaatstenen, die worden gewaardeerd vanwege hun unieke patronen.

Naast deze belangrijke vindplaatsen zijn er nog andere regio's in de wereld waar boomagaat wordt gevonden. Deze omvatten landen als Mexico, Rusland, Duitsland, Indonesië en Zimbabwe.

Het is de moeite waard om op te merken dat boomagaat in verschillende variaties en patronen kan voorkomen, afhankelijk van de specifieke vindplaats. Elke vindplaats kan unieke kenmerken en kleurvariaties bieden, waardoor elk stuk boomagaat een unieke schoonheid heeft.

Werking, kenmerken en eigenschappen van de Boomagaat op het mentale niveau

Boomagaat, met zijn unieke kenmerken en eigenschappen, heeft een positieve invloed op het mentale niveau in lithotherapie. Deze prachtige steen biedt diverse werkingen en eigenschappen die gunstig zijn voor de geest.

Ten eerste staat boomagaat bekend om zijn vermogen om mentale helderheid te bevorderen. Het kan helpen bij het kalmeren van verwarrende gedachten en het creëren van een gevoel van focus en concentratie. Door de geest te verhelderen, ondersteunt boomagaat helder denken en besluitvorming.

Daarnaast stimuleert boomagaat creativiteit en inspiratie. Het helpt bij het doorbreken van artistieke blokkades en opent de geest voor nieuwe ideeën en perspectieven. Deze steen kan een bron van inspiratie zijn en de vrije stroom van creatieve energie bevorderen.

Een ander belangrijk aspect van boomagaat op het mentale niveau is het bevorderen van een positieve mindset. Het helpt bij het verminderen van negatieve gedachten en beperkende overtuigingen. Door optimisme en zelfvertrouwen te vergroten, ondersteunt boomagaat een positieve benadering van het leven en versterkt het de mentale veerkracht.

Boomagaat nodigt ook uit tot innerlijke groei en zelfreflectie. Het moedigt aan tot dieper zelfinzicht, het onderzoeken van gedachten en gedragspatronen. Door dit proces van zelfontdekking bevordert boomagaat persoonlijke groei, zelfacceptatie en het overwinnen van emotionele blokkades.

Tot slot heeft boomagaat kalmerende eigenschappen die stress en angst helpen verminderen. Het creëert een gevoel van rust en kalmte, waardoor de geest tot rust kan komen en negatieve gedachten kunnen worden verminderd.

Met zijn positieve impact op het mentale niveau is boomagaat een waardevolle metgezel voor het bevorderen van een gezonde geestelijke gesteldheid, het ondersteunen van een positieve mindset en het creëren van innerlijke balans.

Werking, kenmerken en eigenschappen van de Boomagaat op het fysieke niveau

Boomagaat heeft diverse werkingen die het een waardevolle steen maken op het fysieke niveau in lithotherapie.

Een van de belangrijkste kenmerken van boomagaat is het vermogen om het lichaam te helpen ontspannen. De zachte energie van deze steen kan spier-, gewrichts- en zenuwpijn verminderen. Atleten kunnen boomagaat gebruiken om hun gewrichten, vooral de knieën, te beschermen tijdens intensieve activiteiten.

Daarnaast kan boomagaat gunstig zijn bij het aanpakken van huidproblemen. De helende eigenschappen van deze steen kunnen de kwaliteit van de huid verbeteren en irritatie, roodheid en kleine imperfecties verminderen. Het wordt aanbevolen om boomagaat direct in contact met de huid te dragen om de krachten optimaal te benutten.

Volgens sommige overtuigingen kan boomagaat ook verlichting bieden bij insectenbeten. Het kan helpen bij het verzachten van de jeuk en irritatie die gepaard gaan met beten van insecten.

Boomagaat stimuleert ook de circulatie van vloeistoffen in het lichaam en reguleert de ademhaling. Dit bevordert ontspanning en welzijn in het hele lichaam.

Het is belangrijk op te merken dat lithotherapie een complementaire benadering is en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een zorgverlener bij gezondheidsproblemen.

Werking, kenmerken en eigenschappen van de Boomagaat op het spirituele niveau

Boomagaat heeft een aantal intrigerende werkingen, kenmerken en eigenschappen die het een waardevolle steen maken op het spirituele niveau in lithotherapie.

Een van de belangrijkste kenmerken van boomagaat is het vermogen om een diepere verbinding met de natuurlijke wereld te bevorderen. De dendritische patronen in de steen doen denken aan de vertakte takken van een boom, waardoor het een krachtig symbool wordt van groei, veerkracht en verbondenheid met de natuur. Boomagaat kan helpen om ons bewustzijn te vergroten en ons te herinneren aan de helende kracht en schoonheid van de natuurlijke elementen om ons heen.

Daarnaast staat boomagaat bekend om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen op spiritueel niveau. Het kan helpen om ons te gronden in het hier en nu, waardoor we meer aanwezig kunnen zijn in het spirituele proces. Boomagaat kan helpen bij het versterken van onze spirituele basis en het bevorderen van innerlijke rust en balans.

Boomagaat wordt ook beschouwd als een beschermende steen op spiritueel niveau. Het kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en het creëren van een energetisch schild om ons heen. Dit helpt ons om ons spirituele pad te bewandelen zonder negatieve invloeden en helpt bij het behouden van een positieve en zuivere spirituele ruimte.

Bovendien kan boomagaat ondersteuning bieden bij spirituele groei en ontwikkeling. Het kan helpen bij zelfreflectie en introspectie, waardoor we dieper kunnen duiken in onze spirituele reis. Boomagaat nodigt ons uit om ons bewustzijn te vergroten, onze intuïtie te versterken en diepere inzichten te verkrijgen.

Het is belangrijk op te merken dat iedereen uniek is en de ervaringen met boomagaat op spiritueel niveau kunnen variëren. Het is altijd raadzaam om naar je eigen intuïtie te luisteren en te werken met de steen op een manier die voor jou resoneert.

Stenen en materialen die bij Boomagaat passen

 1. Mosagaat: Mosagaat staat bekend om zijn aardende eigenschappen en wordt geassocieerd met groei en vernieuwing. Het toevoegen van mosagaat aan de Agaat Boom kan de connectie met de natuur versterken, waardoor het geheel een gevoel van frisheid en vitaliteit krijgt.

 2. Versteend Hout: Versteend hout, ontstaan door het fossielproces waarbij hout versteent, kan een diepe connectie met de natuur en aarde bevorderen. Het toevoegen van versteend hout aan de Agaat Boom kan de cyclus van groei en vernieuwing benadrukken.

 3. Bergkristalpunten: Bergkristal staat bekend als een krachtige versterker van energieën. Door bergkristalpunten toe te voegen aan de Agaat Boom, kan het de energie van de boom verhelderen en vergroten, waardoor een heldere en gebalanceerde atmosfeer ontstaat.

 4. Groene Aventurijn: Groene Aventurijn staat voor welvaart en groei. Gecombineerd met de Agaat Boom kan het een gevoel van overvloed en voorspoed brengen, waardoor een positieve en levendige sfeer ontstaat.

 5. Zwarte Obsidiaan: Zwarte Obsidiaan staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en het absorberen van negatieve energieën. Door zwarte obsidiaan toe te voegen, kan de Agaat Boom fungeren als een energetische beschermer, waardoor negativiteit wordt geabsorbeerd en omgezet.

 6. Barnsteen: Barnsteen wordt geassocieerd met warmte en helende energie. Toevoeging van barnsteen aan de Agaat Boom kan een gevoel van warmte en genezing bevorderen, waardoor een kalmerende atmosfeer ontstaat.

 7. Tijgeroog: Tijgeroog staat bekend om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Het toevoegen van tijgeroog aan de Agaat Boom kan helpen bij het creëren van een evenwichtige en stabiele energie.

 8. Verzilverde of vergulde accenten: Metalen accenten voegen een vleugje elegantie toe en kunnen dienen als energetische geleiders, waardoor de stroom van energie wordt versterkt en gestabiliseerd.

 9. Natuurlijke vezels: Het gebruik van natuurlijke vezels zoals jute, katoen of linnen kan de organische en aardse kwaliteiten van de Agaat Boom versterken, waardoor een rustgevende en evenwichtige sfeer ontstaat.

Bij het samenstellen van een combinatie van stenen is het essentieel om te luisteren naar je eigen intuïtie en te observeren hoe de energieën op elkaar reageren. De genoemde eigenschappen zijn algemene associaties en kunnen variëren afhankelijk van persoonlijke interpretatie en ervaring.

Hoe kan je de Boomagaat reinigen en opladen?

Het reinigen en opladen van edelstenen, waaronder boomagaat, is belangrijk om hun energie te vernieuwen en te optimaliseren. Hier zijn enkele methoden die je kunt gebruiken:

Reinigen van Boomagaat:

 • Zoutwaterbad: Plaats de boomagaat gedurende enkele uren in een kom met water vermengd met een beetje zeezout. Spoel het vervolgens grondig af onder stromend water om eventueel achtergebleven zout te verwijderen. Zorg ervoor dat de steen geschikt is voor contact met water.

 • Rookreiniging: Laat de boomagaat boven de rook van heilig hout zoals salie, palo santo of ceder houden. De rook helpt negatieve energieën te verdrijven. Zorg ervoor dat de rook alle delen van de steen bereikt.

 • Aarde: Begraven in de aarde voor een dag of langer kan ook helpen bij het reinigen. Zorg ervoor dat je de locatie onthoudt waar je de steen hebt begraven.

 • Zonlicht en maanlicht: Laat de boomagaat enkele uren in direct zon- of maanlicht liggen. Zonlicht laadt de steen op met vitale energie, terwijl maanlicht een zachtere energetische lading biedt.

Opladen van Boomagaat:

 • Kristallencluster: Plaats de boomagaat op een bed van bergkristalpunten of amethist om het op te laden. Deze stenen hebben de eigenschap om de energie van andere stenen te versterken.

 • Visualisatie: Stel je voor dat de boomagaat wordt doordrongen met helder wit licht dat alle ongewenste energieën wegneemt en de steen vult met positieve energie.

 • Affirmaties: Spreek positieve affirmaties uit terwijl je de boomagaat vasthoudt. Bijvoorbeeld: "Ik zuiver en laad deze boomagaat op met positieve energie."

 • Seleniet: Leg de boomagaat op een selenietplaat of naast een selenietsteen. Seleniet heeft de eigenschap om andere stenen op te laden en te zuiveren.

 • Intentie: Gebruik je intentie. Houd de boomagaat in je handen en stel je voor dat je positieve intenties en energie in de steen overbrengt.

Onthoud dat niet alle stenen dezelfde reinigings- en oplaadmethoden verdragen. Sommige stenen kunnen beschadigd raken door water of fel zonlicht, dus het is belangrijk om de eigenschappen van de specifieke steen te begrijpen voordat je een reinigings- of oplaadmethode kiest.

Het gebruik van Boomagaat

Boomagaat, zoals andere agaatsoorten, wordt vaak gebruikt voor spirituele, energetische en decoratieve doeleinden. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van boomagaat:

 1. Spiritueel werk: Boomagaat wordt vaak gebruikt voor spiritueel werk, meditatie en het versterken van intuïtie. De boomachtige patronen in de steen kunnen verbinding suggereren met de natuurlijke wereld en groei, waardoor het een krachtige metgezel is voor mensen die spirituele groei en bewustwording zoeken.

 2. Gronden: De aardende eigenschappen van agaat, inclusief boomagaat, maken het geschikt voor grondingsoefeningen. Het kan je helpen om stabiel en gecentreerd te blijven te midden van hectische situaties.

 3. Emotioneel welzijn: Boomagaat wordt soms gebruikt voor het bevorderen van emotioneel welzijn en balans. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het stimuleren van positieve energie.

 4. Decoratie: Vanwege de unieke en aantrekkelijke boomachtige patronen wordt boomagaat vaak gebruikt in decoratieve stukken zoals standbeelden, sieraden en geslepen ornamenten.

 5. Energetisch evenwicht: Boomagaat wordt verondersteld evenwicht te brengen in de energiestroom in het lichaam, wat kan bijdragen aan fysieke en emotionele harmonie.

 6. Creativiteit: Voor sommigen wordt boomagaat geassocieerd met creativiteit en kan het worden gebruikt als inspiratiebron voor artistieke expressie.

 7. Healing: Hoewel geen vervanging voor medische behandeling, wordt agaat soms gebruikt in alternatieve geneeswijzen voor het verlichten van fysieke klachten. Het wordt op het lichaam geplaatst of gedragen als sieraad.

 8. Meditatie en mindfulness: Boomagaat kan een waardevol hulpmiddel zijn bij meditatie en mindfulness praktijken. Het kan de focus verbeteren en een gevoel van kalmte bevorderen.

Het gebruik van boomagaat is sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren, overtuigingen en spirituele praktijken. Het is belangrijk om je intuïtie te volgen en te ontdekken hoe deze steen het beste in jouw leven past. Onthoud ook dat agaat een natuurlijk materiaal is en zijn krachten subjectief en persoonlijk kunnen zijn.

Boomagaat Kristallen Grid

Een kristallen grid met boomagaat kan een krachtig hulpmiddel zijn om specifieke intenties, energieën of doelen te versterken. Hier is een eenvoudig voorbeeld van een boomagaat kristallen grid en hoe je het kunt opzetten:

Intentie van het Kristallen grid: Het doel van dit voorbeeld is om spirituele groei, aarding en balans te bevorderen.

Benodigdheden:

 1. Boomagaat (1 grote steen voor het midden, 4 kleinere voor de hoeken)
 2. Bergkristalpunten (4 stuks)
 3. Seleniet (1 stuk)
 4. Amethist (1 stuk)
 5. Een plat oppervlak zoals een tafel of een speciale kristallen grid mat

Stappen:

 1. Kies een rustige ruimte: Zoek een plek waar je niet gestoord wordt en waar je je kunt concentreren op het opzetten van het grid.

 2. Plaats de boomagaat in het midden: Plaats de grote boomagaat in het midden van het grid. Dit vertegenwoordigt het centrale thema van spirituele groei en balans.

 3. Positioneer de kleinere boomagaten: Plaats de vier kleinere boomagaten in een vierkant rond de grote steen. Hierdoor ontstaat een geometrische vorm die de verbinding met de natuur en groei benadrukt.

 4. Plaats de bergkristalpunten: Plaats de bergkristalpunten tussen de boomagaten, één bij elke hoek van het vierkant. Bergkristal staat bekend als een energieversterker en kan helpen om de intentie van het grid te versterken.

 5. Voeg seleniet toe: Plaats het seleniet naast de grote boomagaat. Seleniet staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en kan helpen om de energie in het grid helder en zuiver te houden.

 6. Plaats de amethist: Zet de amethist naast het seleniet. Amethist is geassocieerd met spirituele groei en kan de connectie met het hogere zelf versterken.

 7. Activeer het grid met intentie: Neem een moment om je intentie helder voor de geest te houden. Visualiseer de energie die stroomt tussen de stenen en hoe het grid wordt geactiveerd met de gewenste energie.

 8. Onderhoud van het grid: Houd het grid schoon en laad het regelmatig op. Je kunt bijvoorbeeld de stenen reinigen en ze in de zon of maanlicht plaatsen om ze op te laden.

Dit is slechts een voorbeeld, en je kunt het kristallen grid aanpassen aan je eigen intenties en voorkeuren. Experimenteer met verschillende stenen en geometrische patronen om een grid te creëren dat resoneert met jouw doelen en behoeften.

Sterrenbeeld Boomagaat

Boomagaat wordt geassocieerd met de volgende sterrenbeelden in de astrologie:

 • Maagd (23 augustus - 22 september): Boomagaat kan resoneren met de behoefte aan stabiliteit en aarding die vaak wordt geassocieerd met het sterrenbeeld Maagd. Het kan helpen om balans en evenwicht te vinden in het leven.

 • Steenbok (22 december - 19 januari): Mensen geboren onder het sterrenbeeld Steenbok streven naar stabiliteit en succes. Boomagaat kan hen ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en hen helpen om met beide voeten op de grond te blijven.

 • Waterman (20 januari - 18 februari): Watermannen hebben vaak een sterke behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Boomagaat kan hen helpen om gegrond te blijven terwijl ze hun unieke persoonlijkheid en individualiteit omarmen.

Houd er rekening mee dat deze associaties gebaseerd zijn op algemene eigenschappen en dat de werking van edelstenen voor elk individu kan variëren. Het is altijd belangrijk om je eigen intuïtie te volgen en te ontdekken welke stenen het beste bij jouw energie passen.

Chakra's en Boomagaat 

Boomagaat wordt geassocieerd met verschillende chakra's en kan helpen bij het in balans brengen en harmoniseren van de energiestromen in het lichaam. Hier zijn de chakra's die vaak verbonden worden met Boomagaat:

 1. Wortelchakra (Eerste chakra): Boomagaat kan helpen bij het versterken en aarden van het wortelchakra. Het helpt om een gevoel van stabiliteit, veiligheid en verbondenheid met de aarde te bevorderen. Ontdek meer over het basischakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 1e Chakra in spirituele groei

 2. Hartchakra (Vierde chakra): Boomagaat kan een positieve invloed hebben op het hartchakra. Het kan helpen bij het bevorderen van liefde, mededogen, empathie en harmonieuze relaties. Ontdek meer over het keelchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 4e Chakra in spirituele groei

Hoewel Boomagaat kan worden geassocieerd met deze specifieke chakra's, kan de werking van de steen variëren van persoon tot persoon. Het is belangrijk om je eigen intuïtie te volgen en te ontdekken hoe Boomagaat jouw chakra's beïnvloedt en in balans brengt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Agaat boom zaksteen
Edelsteen zaksteen / oplegsteen Agaat boom, afmeting ca. 4-5 cm. Van Boom Agaat wordt gezegd dat hij aardend en kalmerend werkt.
€ 7,60
-10%
Agaat boom 100 gr. trommelstenen (mt1)
100 gram Agaat boom trommelsteentjes in maat 5 tot 10 mm. Ideaal voor het maken van orgonite of voor decoratie.
€ 3,96
€ 4,40
Agaat boom edelsteen hanger
Laat je betoveren door de unieke schoonheid van onze Boomagaat edelsteen hanger. Met zijn natuurlijke patronen en aardse charme is deze hanger een waarlijk meesterwerk dat je zal verbazen.
€ 5,21
-10%
Agaat boom trommelstenen (mt1), p/kg
Laatste items in voorraad
Boomagaat staat bekend om zijn aardende eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor het bevorderen van innerlijke rust en stabiliteit. De gladde, getrommelde afwerking van deze stenen maakt ze perfect om vast te houden tijdens meditatie of om gewoon te koesteren als een decoratief element.
€ 36,00
€ 40,00
-10%
Agaat boom trommelstenen (mt2-3), p/kg
Onze boomagaat trommelstenen zijn met zorg geselecteerd en van hoogwaardige kwaliteit. Elke steen is uniek, met zijn eigen levendige kleuren en adembenemende patronen. Of je nu een fervent edelstenenverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een betekenisvol cadeau, deze trommelstenen zullen zeker indruk maken.
€ 99,00
€ 110,00
-10%
Agaat boom ruw, p/kg
Laatste items in voorraad
Agaat boom ruw, brokjes van ca 7-10 cm, de prijs is per kilo (ca 5-6 brokjes per kilo) 
€ 35,10
€ 39,00
Aqua Gems "Growth" insteek waterwand
Glazen buisje van 10 cm gevuld met 20 gram splitsteentjes, Jaspis rood en Agaat boom, ter bevordering van de groei van planten.
€ 7,69
Agaat boom kralenarmband 4 mm
Agaat Boom edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen, geregen op elastiek.
€ 7,50