Agaat Botswana - Beschermend en Troostend

Agaat Botswana - Beschermend en Troostend

Botswana-agaat komt voor in de kleuren roze, crème en grijs in stroken. Deze steen kan soms een oogvorming hebben.

Werking Botswana Agaat

Botswana Agaat is een beschermende en troostende steen. Bij somberheid, depressie, eenzaamheid en stress kan dit Kristal enorm helpen. Agaat Botswana is een schitterende Agaat soort met een, voor Agaat, unieke werking. Angst en obsessie kunnen worden losgelaten en deze edelsteen draagt bij aan een kalm gevoel. Ook voor kinderen die last hebben van prestatiedruk of spanning kan de steen helpen. Een ander aspect van Agaat Botswana is dat deze edelsteen je laat inzien dat je deel bent van een groter geheel, dit kan voor veel mensen ontspannend werken. 

Het Botswana agaat mineraal stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken.

Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen.

Gebruik van Botswana Agaat

Botswana Agaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je het gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Botswana Agaat bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e) Heiligbeenchakra (2e) en Hartchakra (4e) 

Sterrenbeeld

Schorpioen (24 oktober tot 22 november)

Verzorging

Botswana Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Agaat Botswana gezondheids hanger
Gezondheidshanger Agaat Botswana. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel ketting.
€ 4,60