Agaat Botswana roze trommelstenen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat Botswana roze trommelstenen (mt2-3), p/kg

Onze Roze Botswana Agaat Trommelstenen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en unieke patronen. Elke steen heeft zijn eigen karakter en straalt een rustgevende vibratie uit. Of je nu een ervaren edelstenenliefhebber bent of op zoek bent naar een betekenisvol cadeau, deze trommelstenen zijn een prachtige keuze.

€ 140,00 Inclusief belasting

€ 115,70 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Agaat Botswana roze trommelstenen (mt2-3) 1kg kopen

Laat je betoveren door de delicate schoonheid van Roze Botswana Agaat Trommelstenen. Deze unieke stenen, met hun zachte roze tinten en charmante patronen, voegen een vleugje elegantie toe aan je edelstenencollectie.

Roze Botswana Agaat staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om een gevoel van rust en liefdevolle energie te bevorderen. De gladde, getrommelde afwerking van deze stenen maakt ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook perfect voor meditatie en spiritueel werk.

Onze Roze Botswana Agaat Trommelstenen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en unieke patronen. Elke steen heeft zijn eigen karakter en straalt een rustgevende vibratie uit. Of je nu een ervaren edelstenenliefhebber bent of op zoek bent naar een betekenisvol cadeau, deze trommelstenen zijn een prachtige keuze.

Online Bestellen

Breng de liefdevolle energie van Roze Botswana Agaat in je leven en voeg deze prachtige trommelstenen toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en ervaar de tederheid en harmonie van Roze Botswana Agaat in al zijn pracht!

De werking van Botswana Agaat roze

Roze Botswana Agaat straalt een zachte en liefdevolle energie uit, waardoor het een geliefde keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar emotionele ondersteuning en harmonie. Deze prachtige steen staat bekend om zijn kalmerende effecten op de emoties, waardoor stress, angst en spanning verminderen, en een gevoel van innerlijke rust ontstaat. Mensen ervaren vaak troost en geborgenheid bij het werken met Roze Botswana Agaat.

De roze tinten van Botswana Agaat resoneren met het hartchakra, wat kan bijdragen aan het bevorderen van liefdevolle energie en compassie. Het stimuleert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen, zowel voor jezelf als voor anderen.

Roze Botswana Agaat ondersteunt bij het bereiken van emotioneel evenwicht en moedigt aan tot zelfacceptatie. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties en kan een waardevolle metgezel zijn tijdens periodes van verandering en groei.

Net als andere variëteiten van Botswana Agaat, wordt Roze Botswana Agaat geassocieerd met het stimuleren van communicatieve vaardigheden en creatieve expressie. Het kan helpen bij het uiten van gevoelens en gedachten op een duidelijke en liefdevolle manier.

Daarnaast wordt Roze Botswana Agaat vaak gezien als een steen die spirituele groei ondersteunt. Het opent het hart voor nieuwe ervaringen, bevordert zelfreflectie en moedigt aan tot een diepere verbinding met je innerlijke zelf.

Mensen dragen Roze Botswana Agaat vaak als sieraad, gebruiken het tijdens meditatie of leggen het in hun leefruimte om te profiteren van de positieve en liefdevolle energieën die deze steen kan bieden.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Botswana Agaat? Deze kan je vinden op onze pagina Agaat Botswana - Beschermend en Troostend

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2- 3 cm
Gewicht1 kg
MateriaalAgaat
KleurGrijs / Roze
ChakraBasischakra (1e) - Sacraal chakra (2e) - Zonnevlecht chakra (3e) - Hartchakra (4e)
SterrenbeeldKreeft - Schorpioen - Boogschutter
VerzorgingAgaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226696335
1 Item
8718226696335
Je bent misschien ook geïnteresseerd in