Agaat Crazy Lace kopen - Energiebalans en Aardend

Agaat Crazy Lace - Energiebalans en Aardend

Agaat Crazy Lace kan alle kleuren hebben, maar is voornamelijk pastel gekleurd in roze, geel oranje en beige. 

Werking van Agaat Crazy Lace

Agaat Crazy Lace heeft een opmerkelijke naam en een vrolijk uiterlijk. Deze Kristalsoort is een van de kleurrijkste Agaten en staat erom bekend om energie dips tegen te gaan. Agaat Crazy Lace zorgt voor een energiebalans die altijd op pijl is en helpt je plezier te beleven aan jouw leven. Dit Kristal brengt je in contact met je hogere zelf en maakt je in zekere zin nieuwsgierig naar het leven en naar je eigen kunnen. Agaat Crazy Lace werkt echter ook aardend, en helpt je het leven te doorzien. Verbittering en negativiteit kun je snel loslaten door Crazy Lace Agaat, daar is het leven immers te kort voor! Agaat Crazy Lace is een perfecte steen voor mensen die dealen met stemmingswisselingen en energiedipjes. Dit Kristal brengt zelfacceptatie, kalmte en positiviteit. 

Gebruik van Agaat Crazy Lace

Agaat Crazy Lace kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Crazy Lace gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat Crazy Lace bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Wortelchakra (1e) - Muladhara en hartchakra (4e) - Anahata

Sterrenbeeld

Schorpioen (24 oktober tot 22 november) 

Verzorging

Agaat Crazy Lace kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Agaat crazy lace edelsteen hart 30 mm
Edelsteen hart van ca. 30 mm doorsnede in Agaat crazy lace en zijn vrij plat. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 7,35
The drop of Agaat crazy lace - hanger
The drop of edelsteen hanger Agaat crazy lace. Een mooie druppelvorm hanger van ca. 25 mm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 4,95
Quitarra Agaat crazy lace - ketting
Quitarra Agaat crazy lace - mooie gegolfde hanger aan waskoord. De Agaat Crazy Lace hanger is ca. 6 cm en het waskoord is ca. 1 m.
€ 11,25