Agaat (gekristalliseerd) edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat (gekristalliseerd) edelsteen hanger

Gekristalliseerde Agaat edelsteen hanger - Een sprankelende symfonie van schoonheid

Laat je fascineren door de magie van onze gekristalliseerde Agaat edelsteen hanger. Met zijn sprankelende schoonheid en unieke formaties is deze hanger een waar pronkstuk dat je zal verbluffen.

€ 7,80 Inclusief belasting

€ 6,45 Exclusief belasting

Omschrijving

Agaat (gekristalliseerd) edelsteen hanger kopen

Laat je fascineren door de magie van onze gekristalliseerde Agaat edelsteen hanger. Met zijn sprankelende schoonheid en unieke formaties is deze hanger een waar pronkstuk dat je zal verbluffen.

Onze hangers zijn vakkundig vervaardigd met hoogwaardige gekristalliseerde Agaat, waardoor elk stuk een unieke en adembenemende uitstraling heeft. De natuurlijke kristallisatieprocessen zorgen ervoor dat elke hanger zijn eigen bijzondere patronen en schitterende texturen heeft, waardoor je een exclusief sieraad draagt dat je individualiteit benadrukt.

De gekristalliseerde Agaat edelsteen staat bekend om zijn krachtige energetische eigenschappen. Het wordt gezegd dat het positieve energie en balans bevordert, terwijl het ook bescherming biedt tegen negatieve invloeden. Met deze hanger kun je een gevoel van innerlijke harmonie en stabiliteit ervaren, terwijl je tegelijkertijd straalt met zijn glinsterende pracht.

Of je het nu draagt voor een speciale gelegenheid of als een dagelijks accentstuk, deze hanger voegt een vleugje glamour en betovering toe aan elke outfit. Hang het aan een ketting en laat het je hals sieren, of gebruik het als een opvallende hanger aan een armband.

Geef jezelf de luxe van de gekristalliseerde Agaat edelsteen hanger en omarm de schittering die het met zich meebrengt. Bestel nu en laat je betoveren door de glinsterende pracht van deze adembenemende edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Afhankelijk van de soort Agaat.

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 22 september), Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Verzorging

Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer info over het reinigen en opladen van edelstenen vind je in onze blog :

Edelstenen en Mineralen Reinigen en Opladen

Datasheet
8718561002952
14 Items
8718561002952
Je bent misschien ook geïnteresseerd in