Agaat grijs edelsteen hart 25 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat grijs edelsteen hart 25 mm

Laat je betoveren door de natuurlijke pracht van ons Grijze Agaat Edelsteen Hart van 25 mm. Dit kleine meesterwerk is vervaardigd uit grijs agaat, een edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en stabiliserende eigenschappen.

€ 3,00 Inclusief belasting

€ 2,48 Exclusief belasting

Omschrijving

Agaat grijs edelsteen hart 25 mm kopen

Laat je betoveren door de natuurlijke pracht van ons Grijze Agaat Edelsteen Hart van 25 mm. Dit kleine meesterwerk is vervaardigd uit grijs agaat, een edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en stabiliserende eigenschappen.

Het Grijze Agaat Edelsteen Hart is niet alleen een visueel genot, maar draagt ook de rustgevende energie van agaat met zich mee. Agaat staat erom bekend balans en stabiliteit te bevorderen, waardoor het een waardevolle metgezel is in je dagelijks leven.

Voeg dit edelsteen hart toe aan je collectie voor een vleugje sereniteit of draag het bij je. Elk hart is uniek met zijn eigen subtiele nuances, waardoor het een betekenisvolle toevoeging is aan je spirituele reis.

Of je nu een liefhebber bent van edelstenen, een rustgevend element zoekt voor je leefruimte, of op zoek bent naar een doordacht cadeau, het Grijze Agaat Edelsteen Hart straalt tijdloze schoonheid uit. Bestel vandaag nog en laat de kalmerende energie van agaat je omarmen. Verrijk jezelf met de natuurlijke kracht van grijze agaat!

Let op: Elk stuk is uniek en kan variëren in patronen en tinten ten opzichte van de getoonde afbeelding.

De werking van Grijze Agaat

Ontdek de rustgevende energie en harmoniserende kracht van Grijze Agaat. Deze prachtige grijze edelsteen staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om evenwicht en stabiliteit te bevorderen.

Grijze Agaat wordt beschouwd als een steen van sereniteit, die een gevoel van innerlijke rust en vrede kan brengen. Het staat erom bekend emoties te stabiliseren en stress te verminderen, waardoor het een waardevolle metgezel is in het dagelijks leven.

Deze edelsteen wordt vaak gebruikt voor zijn aardende eigenschappen, die kunnen helpen bij het versterken van de verbinding met de aarde. Het wordt gezegd dat het dragen van Grijze Agaat een gevoel van geborgenheid en stabiliteit kan bieden, waardoor het een favoriete keuze is voor diegenen die streven naar innerlijke balans.

Grijze Agaat staat ook bekend om zijn beschermende eigenschappen, waarbij wordt geloofd dat het negatieve energieën op afstand houdt en een schild vormt tegen ongewenste invloeden.

Naast zijn functionele eigenschappen wordt Grijze Agaat gewaardeerd om zijn natuurlijke schoonheid. De subtiel grijze tinten en patronen maken elke steen uniek en aantrekkelijk.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen Breedte 2,5 cm
Gewicht0,010 kg
MateriaalAgaat
KleurGrijs
ChakraAfhankelijk van de kleur
SterrenbeeldMaagd en Schorpioen
VerzorgingAgaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561031556
226 Items
8718561031556
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)