Agaat Grijs kopen - Innerlijke rust en Positieve gedachten

Agaat Grijs - Innerlijke rust en Positieve gedachten

Werking Agaat Grijs

Grijze Agaat wordt vooral gevonden in India, en ondanks de naam, is deze Agaat soort ook vaak blauw van kleur. Grijze Agaat heeft bijna dezelfde werking als Agaat in het algemeen. Zo werkt Grijze Agaat kalmerend en stimulerend, en worden negatieve gedachten en gevoelens vermindert. Agaat Grijs heeft echter ook de kracht om het verwerken van verdriet makkelijker te maken. Gebruik Agaat in tijden van paniek of verdriet en ervaar haar kalmerende, troostende werking. 

Het gebruik van Agaat Grijs

Agaat Grijs kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Grijs gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat Grijs bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

-

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Agaat Grijs kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger grijze agaat 3 stuks
Prijs per stuk : 3,04 € Edelsteenhanger grijze agaat. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72
Agaat grijs edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger Agaat grijs van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 7,75
Agaat grijs verkoopdoos
Laatste items in voorraad
Verkoopdoos met daarin 20 kleinere doosjes met stukjes gesneden (natuurlijke) Agaat. De stukjes zijn ca. 4-5 cm in formaat.
€ 45,00
Agaat grijs ruw, p/kg
Agaat grijs ruw, formaten van 5 tot 40 cm. De brokstukken kunnen nog de oorspronkelijke korst bevatten op sommige delen. Bestel minimaal 1 kilo.
€ 18,18
-€ 1,68
The drop of Agaat grijs - hanger
The drop of hanger Agaat grijs. Een mooie druppelvorm hanger van ca. 25 mm lang.
€ 3,27
€ 4,95