Agaat grijs zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat grijs zaksteen

Grijze Agaat heeft bijna dezelfde werking als Agaat in het algemeen. Zo werkt Grijze Agaat kalmerend en stimulerend, en worden negatieve gedachten en gevoelens vermindert. De zaksteen is ca 4-6 cm.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Agaat grijs zaksteen kopen

Zaksteen van de half-edelsteen Agaat grijs, deze Agaat is ca. 4-6 cm lang.

Ontdek de Rust en Balans met Agaat Grijs Zaksteen - Uw Draagbare Oase van Sereniteit

Agaat Grijs Zaksteen is de ultieme metgezel voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust, harmonie en stabiliteit. Deze prachtige grijze agaatstenen zijn niet alleen adembenemend mooi, maar dragen ook een kalmerende en aardende energie met zich mee.

Met hun gladde textuur en unieke patronen bieden Agaat Grijs Zakstenen een zintuiglijke ervaring die uw geest en ziel tot rust brengt. Of u nu behoefte heeft aan een moment van meditatie, een moment van bezinning of gewoon een snelle pauze in uw drukke dag, deze zakstenen bieden een draagbare oase van sereniteit.

Agaat Grijs Zakstenen staan bekend om hun vermogen om stress en spanning te verminderen, negatieve energieën te absorberen en innerlijke balans te herstellen. Ze helpen u om in contact te komen met uw innerlijke wijsheid en intuïtie, zodat u met vertrouwen en kalmte door het leven kunt gaan.

Dankzij hun compacte formaat zijn Agaat Grijs Zakstenen perfect om bij u te dragen, waar u ook gaat. Stop er een in uw zak, tas of zelfs uw bureau en geniet op elk moment van de rustgevende invloed van deze prachtige stenen.

Kies vandaag nog voor Agaat Grijs Zaksteen en creëer een vredige toevluchtsoord waar u ook bent. Laat de kalmerende energieën van deze stenen uw stress verminderen, uw geest verhelderen en uw hart openen voor innerlijke vrede.

Werking Agaat Grijs

Grijze Agaat wordt vooral gevonden in India, en ondanks de naam, is deze Agaat soort ook vaak blauw van kleur. Grijze Agaat heeft bijna dezelfde werking als Agaat in het algemeen. Zo werkt Grijze Agaat kalmerend en stimulerend, en worden negatieve gedachten en gevoelens vermindert. Agaat Grijs heeft echter ook de kracht om het verwerken van verdriet makkelijker te maken. Gebruik Agaat in tijden van paniek of verdriet en ervaar haar kalmerende, troostende werking. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Agaat Grijs perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan kalmerende en troostende werking die Agaat Grijs jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

-

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Agaat Grijs kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007063
103 Items
8718561007063
Je bent misschien ook geïnteresseerd in