Agaat groen kralen streng donuts 15 mm (gekleurd)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat groen kralen streng donuts 15 mm (gekleurd)

Groen gekleurde Agaat streng van kleine donuts / pi-stones van 15 mm doorsnede. De streng is ca. 38 cm lang en bevat ca. 28 donuts.

€ 15,60 Inclusief belasting

€ 12,89 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

Groene Agaat (gekleurd) streng van kleine donuts / pi-stones van 15 mm doorsnede. De streng is ca. 38 cm lang en bevat ca. 28 donuts.

Agaat wordt geverfd door de steen in een sterke bicarbonaatoplossing te koken en vervolgens in een chemische oplossing te weken. Verschillende chemicaliën produceren verschillende kleuren. Wanneer een steen in een geheel andere kleur wordt geverfd dan zijn natuurlijke kleur, behoudt de steen zijn normale inherente helende vermogens, maar krijgt hij ook de helende eigenschappen die horen bij zijn nieuwe kleur.

Agaat is een beschermende en aardende edelsteen die innerlijke rust brengt. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Datasheet
8718561042477
2 Items
8718561042477
Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
035
Kleur
Groen
Omschrijving
Groen gekleurde Agaat streng van kleine donuts / pi-stones van 15 mm doorsnede. De streng is ca. 38 cm lang en bevat ca. 28 donu
Werking
Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwan