Agaat klein (gekleurd) blauw edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat (gekleurd) blauw edelsteen hanger

Edelsteenhanger Agaat klein (gekleurd) blauw

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteenhanger Agaat klein (gekleurd) blauw kopen

Agaat wordt geverfd door de steen in een sterke bicarbonaatoplossing te koken en vervolgens in een chemische oplossing te weken. Verschillende chemicaliën produceren verschillende kleuren. Wanneer een steen in een geheel andere kleur wordt geverfd dan zijn natuurlijke kleur, behoudt de steen zijn normale inherente helende vermogens, maar krijgt hij ook de helende eigenschappen die horen bij zijn nieuwe kleur.

Betoverende blauwe Agaat edelsteen hanger - Een tijdloos statement van elegantie

Laat je verleiden door de hypnotiserende schoonheid van onze blauwe Agaat edelsteen hanger. Met zijn levendige tinten en intrigerende patronen is deze hanger een waar kunstwerk dat je zeker zal betoveren.

Gemaakt van hoogwaardige gekleurde Agaat, is elke hanger uniek in zijn soort. De natuurlijke eigenschappen van de edelsteen zorgen ervoor dat geen twee hangers precies hetzelfde zijn, waardoor je een exclusief stuk draagt dat speciaal voor jou gemaakt lijkt te zijn.

De blauwe Agaat edelsteen staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende energie. Het wordt gezegd dat het de geest zuivert, stress verlicht en harmonie brengt in het leven van de drager. Met deze hanger kun je een gevoel van innerlijke vrede en sereniteit ervaren, zelfs in de meest hectische tijden.

Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. 

Of je het nu draagt voor een speciale gelegenheid of als een dagelijks statement stuk, deze hanger voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke outfit. Het kan gedragen worden aan een ketting of gebruikt worden als een prachtige blikvanger aan een armband.

Trakteer jezelf op de tijdloze schoonheid van de blauwe Agaat edelsteen hanger en geef jezelf een uniek stuk dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Bestel nu en laat je betoveren door de magie van deze prachtige edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Afhankelijk van de soort Agaat.

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 22 september), Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Verzorging

Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer info over het reinigen en opladen van edelstenen vind je in onze blog :

Edelstenen en Mineralen Reinigen en Opladen

 

Datasheet
8718561002914
94 Items
8718561002914
Je bent misschien ook geïnteresseerd in