Agaat klein (gekleurd) roze edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat (gekleurd) roze edelsteen hanger

Edelsteenhanger Agaat klein (gekleurd) roze

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteenhanger roze Agaat klein (gekleurd).

Agaat wordt geverfd door de steen in een sterke bicarbonaatoplossing te koken en vervolgens in een chemische oplossing te weken. Verschillende chemicaliën produceren verschillende kleuren. Wanneer een steen in een geheel andere kleur wordt geverfd dan zijn natuurlijke kleur, behoudt de steen zijn normale inherente helende vermogens, maar krijgt hij ook de helende eigenschappen die horen bij zijn nieuwe kleur.

Agaat is een beschermende en aardende edelsteen die innerlijke rust brengt. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Datasheet
8718561003027
211 Items
8718561003027
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)