Agaat mobile XL roze (gekleurd)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat mobile XL roze (gekleurd)

Agaat mobile in roze kleur, de schijven zijn ca. ca. 8-12 cm. Deze kleur is geverfd.

€ 40,95 Inclusief belasting

€ 33,84 Exclusief belasting

Omschrijving

Roze Agaat mobile (gekleurd), de schijven zijn ca. ca. 8-12 cm. Deze kleur is geverfd.

Agaat wordt geverfd door de steen in een sterke bicarbonaatoplossing te koken en vervolgens in een chemische oplossing te weken. Verschillende chemicaliën produceren verschillende kleuren. Wanneer een steen in een geheel andere kleur wordt geverfd dan zijn natuurlijke kleur, behoudt de steen zijn normale inherente helende vermogens, maar krijgt hij ook de helende eigenschappen die horen bij zijn nieuwe kleur.

Agaat is een beschermende en aardende edelsteen die innerlijke rust brengt. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Datasheet
8718561000217
13 Items
8718561000217
Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
320
Kleur
Roze
Omschrijving
Agaat mobile in roze kleur
de schijven zijn ca. ca. 8-12 cm. Deze kleur is geverfd.
Werking
Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Geeft stabiliteit
zelfbeheersing en geborgenheid.