Agaat mos edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat mos edelsteen hanger

Laat je betoveren door de serene schoonheid van onze Mosagaat edelsteen hanger. Met zijn zachte groene tinten en karakteristieke mosachtige insluitsels is deze hanger een uniek stuk dat je zal verbluffen.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Mosagaat edelsteen hanger kopen

Laat je betoveren door de serene schoonheid van onze Mosagaat edelsteen hanger. Met zijn zachte groene tinten en karakteristieke mosachtige insluitsels is deze hanger een uniek stuk dat je zal verbluffen.

Elke hanger is zorgvuldig vervaardigd met authentieke Mosagaat, waardoor je een stuk draagt dat de natuurlijke essentie van deze edelsteen belichaamt. Mosagaat staat bekend om zijn prachtige groene kleur en de delicate insluitsels die doen denken aan een weelderig moslandschap.

De Mosagaat edelsteen wordt gewaardeerd om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Mos Agaat is een sterk aardende steen en stimuleert groei in alle opzichten. Er wordt gezegd dat het emotionele balans bevordert, negatieve energie absorbeert en rust en stabiliteit brengt. Het wordt aangeraden om deze edelsteen te dragen bij het ontmoeten van nieuwe mensen om ze aan te trekken en nieuwe relaties aan te gaan. Met deze hanger kun je een gevoel van kalmte en harmonie ervaren, terwijl je geniet van de serene schoonheid van de steen.

Of je het nu draagt als een symbool van verbondenheid met de natuur of als een stijlvol accessoire, deze hanger voegt een vleugje rust en natuurlijke pracht toe aan elke outfit. Hang het aan een ketting en laat het je hals sieren, of gebruik het als een betoverende hanger aan een armband.

Ontdek de natuurlijke pracht van de Mosagaat edelsteen hanger en omarm de rustgevende energie die het met zich meebrengt. Bestel nu en laat je betoveren door de serene magie van deze prachtige edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Kruinchakra (7e),hartchakra (4e)en keelchakra (5e)

Sterrenbeeld

Steenbok (22 december tot 20 februari),Stier (21 april tot 21 mei) en Maagd (24 augustus tot 23 september)

Verzorging

Mosagaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer info over het reinigen en opladen van edelstenen vind je in onze blog :

Edelstenen en Mineralen Reinigen en Opladen

Datasheet
8718561002983
131 Items
8718561002983
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)