Agaat mos powerbead armband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat mos powerbead armband + kaart

Agaat mos powerbead edelstenen armband met een displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.

Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Omschrijving

De Agaat mos powerbead armband + kaart kopen

Agaat mos powerbead edelstenen armband met een displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.

Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

De werking van Agaat mos

Agaat Mos (ook wel Mokkasteen of Dendritische Agaat genoemd) is een steen voor iedereen. De energieën zijn bescheiden, maar heilzaam. De energie van deze steen zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel naar hun natuurlijke evenwicht worden gebracht, zodat je meer rust kunt ervaren op alle niveaus. De edelsteen bevordert je respect en liefde voor de natuur en helpt je beter geaard te zijn. Hij laat je meer open staan voor het spirituele in plaats van alleen op wetenschappelijke feiten te vertrouwen. Mosagaat laat je meer plezier beleven in geestelijke activiteiten. Op fysiek vlak heeft een positieve werking op de weerstand, uithoudingsvermogen, immuunsysteem, hart, bloedvaten, longen, bevalling en de ontwikkeling van de foetus. Mos Agaat stimuleert de rust, helderheid, wilskracht en werklust. Het mineraal kan je helpen te herstellen na ziekte en om weer tot jezelf te komen na een periode van emotionele onrust.

Het gebruik van Agaat Mos

Mosagaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Mos gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Mosagaat bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze powerbead Agaat mos perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan beter geaard zijn en verbondenheid met de natuur die Agaat mos jou te bieden heeft? Bestel de powerbead direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Kruinchakra (7e),hartchakra (4e)en keelchakra (5e)

Sterrenbeeld: 

Steenbok (22 december tot 20 februari),Stier (21 april tot 21 mei) en Maagd (24 augustus tot 23 september)

Verzorging

Mosagaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226693198
23 Items
8718226693198
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)