Agaat mos splitarmband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat mos splitarmband

Splitarmband Agaat mos, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 3,25 Inclusief belasting

€ 2,69 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

Splitarmband Agaat mos, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

Agaat mos splitarmbandje met displaykaartje. Het armbandje is overwegend Agaat mos, maar er kan ook natuur of boom in zitten.

Agaat mos geeft rust en helderheid, maakt bevalling makkelijker, positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus, stimuleert wilskracht en werklust, zorgt voor meer uithoudingsvermogen, opent het hart voor universele liefde, geeft energie en helpt om  beter te aarde. Mosagaat heeft een positieve werking op de weerstand, het immuunsysteem, hart en bloedvaten, de longen. Agaat mos helpt bij oorontsteking, koortslip (herpes), griep, angsten, stress en hyperventilatie. Hij verlost je van oppervlakkigheden en vooroordelen. Mosagaat helpt je om zorgen los te laten en te ontspannen. Als elixer verwerkt is de steen zeer effectief tegen schimmel en huidinfecties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718561014511
179 Items
8718561014511
Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
015
Kleur
Groen
Omschrijving
Splitarmband Agaat mos
splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
Werking
Agaat mos geeft rust en helderheid
maakt bevalling makkelijker
positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus
stimuleert