Agaat mos splitketting
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat mos splitketting

Splitketting Agaat mos 45 cm, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. De ketting kan soms ook wat andere soorten zoals Jaspis en Tijgeroog bevatten.

€ 4,55 Inclusief belasting

€ 3,76 Exclusief belasting

Omschrijving

Mosagaat splitketting kopen

Splitketting Mosagaat 45 cm, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. De ketting kan soms ook wat andere soorten zoals Jaspis en Tijgeroog bevatten.

Ontdek de natuurlijke schoonheid en helende kracht van onze Mosagaat splitketting!

Mosagaat staat bekend om zijn aardende en rustgevende werking. Het is een steen die je kan helpen om in contact te komen met de natuurlijke wereld om je heen en een gevoel van balans en harmonie te creëren.

Deze prachtige steen wordt geassocieerd met het bevorderen van innerlijke rust, sereniteit en kalmte. Het kan je helpen om stress en spanning los te laten, zodat je je energie in evenwicht kunt brengen en een diepe innerlijke vrede kunt ervaren.

Mosagaat staat ook bekend om zijn connectie met de natuurlijke elementen, waardoor het een krachtige bondgenoot is voor degenen die een sterke band met de natuur zoeken. Het kan je helpen om je te verbinden met de aarde, de plantenwereld en de natuurlijke cycli van het leven.

Onze Mosagaat splitketting is ontworpen met zorgvuldig geselecteerde mosagaat stenen die de prachtige patronen en tinten van deze steen laten zien. Het dragen van deze ketting kan je helpen om de helende energie van mosagaat dicht bij je hart te houden en een gevoel van sereniteit en evenwicht te bevorderen.

Ervaar de rustgevende kracht van de natuur met onze prachtige Mosagaat splitketting. Bestel nu en laat de helende energie van deze bijzondere steen je leven verrijken!

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Kruinchakra (7e),hartchakra (4e)en keelchakra (5e)

Sterrenbeeld: 

Steenbok (22 december tot 20 februari),Stier (21 april tot 21 mei) en Maagd (24 augustus tot 23 september)

Verzorging

Mosagaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561022301
73 Items
8718561022301
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)