Mosagaat kopen - Verkoelend en Kalmerend

Agaat Mos - Verkoelend en Kalmerend

Mosagaat heeft meestal een doorschijnende groene met witte kleur maar kan ook roze, rood en bruin van kleur zijn.

Werking Mosagaat

Mosagaat is zoals de naam al doet vermoeden zeer verbonden met Moeder Aarde. Mos Agaat is een sterk aardende steen en stimuleert groei in alle opzichten. Ook planten en dieren kunnen genieten van de groeikracht van Mosagaat. De steen is groen van kleur en een verkoelende, kalmerende en stimulerende steen. Mosagaat werkt goed tegen stress en helpt je zorgen los te laten. Hij kan het immuunsysteem versterken en vermindert stress gerelateerde klachten. Bij griep kan dit Kristal helpen en Mosagaat heeft een positieve werking op de longen, het hart en de bloedvaten. Voor mens, dier en plant is Mos Agaat een geweldig Kristal.

Gebruik van Mosagaat

Mosagaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Mos gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Mosagaat bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Kruinchakra (7e),hartchakra (4e)en keelchakra (5e)

Sterrenbeeld

Steenbok (22 december tot 20 februari),Stier (21 april tot 21 mei) en Maagd (24 augustus tot 23 september)

Verzorging

Mosagaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger mosagaat 3 stuks
Prijs per stuk : 2,56 €Edelsteenhanger mosagaat. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,69
€ 9,05
Doosje Agaat mos
Doosje met daarin een ruwe Agaat mos van ca. 4 cm groot.
€ 3,00
Agaat mos powerbead armband
Agaat mos powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.
€ 6,98
Agaat mos splitketting
Splitketting Agaat mos, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. De ketting kan soms ook wat andere soorten zoals Jaspis en Tijgeroog bevatten.
€ 4,55
Agaat mos splitketting + kaart
Agaat mos splitketting met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. De ketting kan soms ook wat andere soorten zoals Jaspis en Tijgeroog bevatten.
€ 5,85
Agaat mos splitarmband + kaart
Agaat mos splitarmbandje met displaykaartje. Het armbandje is overwegend Agaat mos, maar er kan ook natuur of boom in zitten.Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 4,55