Agaat Natuur kopen - Ondersteunend en Harmoniserend

Agaat Natuur - Ondersteunend en Harmoniserend

Agaat Natuur is groen en wit, geel of roze. 

Werking Agaat Natuur

Agaat natuur biedt ondersteuning in het leven. Dit Kristal straalt zachte energie uit, die kan helpen bij het aarden. Natuur Agaat brengt harmonie in geest, lichaam en ziel. Het is dan ook een fijn Kristal in tijden van stress en spanning. Natuur Agaat kan moed geven en beschermt je tegen negativiteit. Agaat Natuur werkt kalmerend en kan tegelijkertijd groei stimuleren. Fysiek werkt de steen goed tegen stress en stress gerelateerde klachten. Koorts kan afnemen en Natuur Agaat kan slaapwandelen tegengaan. Ook op het hart heeft Agaat Natuur een positieve werking. 

Gebruik van Agaat Natuur

Agaat Natuur kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Natuur gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat Natuur bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Afhankelijk van de kleur Agaat.

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 22 september), Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Verzorging

Agaat Natuur kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Agaat geode middel 5-7 cm
Mooie Agaat geode van 5-7 cm. Let op! Iedere geode is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.
€ 9,00
Agaatplak hanger natuur aan koord
Agaatplak hanger in natuurlijke kleur aan een waskoord. De Agaat natuur plak is ca. 7 cm lang en 3 tot 4 cm breed.
€ 7,95
Agaat op voet groot
Laatste items in voorraad
Uniek stuk van Agaat natuur op voet Uit Brazilië van ongeveer 1.2 kg gewicht. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm. De Agaat komt uit Brazilië. De stukken zijn uniek en hebben verschillende openingen. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 125,00
Agaat onderzetters natuur mini
Set van 4 Agaat onderzetters, ze zijn voorzien van rubberen dopjes aan de onderkant zodat tafels niet beschadigen. De onderzetters hebben een doorsnede van 5 tot 6 cm. Let op! Kleuren kunnen afwijken van het te ontvangen product. Gewicht ca. 150 gram.
€ 26,90
Agaatschijf natuur middel 10-15 cm
Laatste items in voorraad
Agaatschijf in natuurkleur, afmeting ca. 10 tot 15 cm. Let op! De foto is ter indicatie, elke schijf is uniek en kan er dus anders uitzien dan op de foto.
€ 15,50
Agaatschijf natuur klein 6-10 cm
Agaatschijfje in natuurkleur, kleine maat van 7-10 cm, ca, 50-80 gram per stuk. Let op! Hij kan afwijken van de foto.
€ 8,50
Doosje Agaat natuur
Ruw stukje grijze Agaat verpakt in een handig doosje van 5x5 cm.
€ 3,00
Agaat edelsteen hanger
Edelsteenhanger Agaat, in natuurlijke kleuren variërend van grijs tot geel tot oranje.
€ 1,94
Agaat handsteen
Agaat handsteen, formaat: ca. 5-6 cm
€ 10,25