Agaat powerbead armband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat powerbead armband + kaart

Agaat powerbead edelstenen armband met displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.

Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Omschrijving

Agaat powerbead armband + kaart kopen

Agaat powerbead edelstenen armband met displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.

Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

Werking agaat 

Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Geeft stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid.

Agaat helpt bij blaasontsteking en stimuleert de stofwisseling. De steen heeft een positieve werking op de blaas, de ogen en de bloedvaten. De steen helpt bij psychische spanningen en geeft een gevoel van veiligheid. Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel.

Het gebruik van Agaat 

Agaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze powerbead armband Agaat perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan stabiliteit en geborgenheid die Agaat natuur jou te bieden heeft? Bestel de powerbead armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld: 

Maagd (24 augustus - 22 september), Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Verzorging

Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226692665
11 Items
8718226692665
Je bent misschien ook geïnteresseerd in