Rode Agaat kopen - Sterk aardend - Innerlijke kracht

Agaat Rood - Sterk aardend - Innerlijke kracht

Een Agaat Rood is rood of bruin. 

Werking Rode Agaat

Rode Agaat is de meest aardende Agaat soort die er is. Rode agaat zorgt voor stabiliteit, innerlijke kracht en energie. Je innerlijk vuur kan weer opgelaaid worden door deze krachtige edelsteen en dit Kristal wordt ook wel Warrior stone genoemd. Rode Agaat is een rots in de branding wanneer er cruciale beslissingen gemaakt moeten worden, de steen helpt je zowel logisch als analytisch na te denken. Rode Agaat legt verborgen problemen bloot, zet aan tot zelfanalyse en geeft je een nieuwe blik op de realiteit. De rust en stabiliteit die Rode Agaat mee brengt is voor iedereen een aanwinst en fysiek beschermt de steen ook nog eens tegen erfelijke belasting en ziekten.  

Gebruik van Agaat Rood

Rode Agaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Rood gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Rode Agaat bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e) en hartchakra (4e)

Sterrenbeeld

Schorpioen (24 oktober tot 21 november)

Verzorging

Rode Agaatt kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger rode agaat 3 stuks
Prijs per stuk : 3,04 €Edelsteenhanger rode agaat. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72