Agaat spook trommelstenen (mt2-3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat spook trommelstenen (mt2-3), p/kg

Spook Agaat staat bekend om zijn mystieke uitstraling en wordt vaak gezocht vanwege zijn beschermende eigenschappen. De gladde, getrommelde afwerking van deze stenen maakt ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geschikt voor meditatie en spirituele groei.

€ 85,00 Inclusief belasting

€ 70,25 Exclusief belasting

Omschrijving

Spook agaat trommelstenen (mt3) 1 kg kopen

Stap binnen in de mysterieuze wereld van Spook Agaat Trommelstenen ook wel zebra agaat genoemd, waar intrigerende patronen en duistere schoonheid samenkomen. Deze unieke stenen, doordrenkt met spookachtige insluitsels en betoverende tinten, voegen een boeiend element toe aan je collectie edelstenen.

Spook Agaat staat bekend om zijn mystieke uitstraling en wordt vaak gezocht vanwege zijn beschermende eigenschappen. De gladde, getrommelde afwerking van deze stenen maakt ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geschikt voor meditatie en spirituele groei.

Onze zorgvuldig geselecteerde Spook Agaat Trommelstenen belichamen niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar dragen ook elk een uniek verhaal met zich mee. Of je nu een gepassioneerde edelstenenverzamelaar bent of op zoek bent naar een betoverend geschenk, deze trommelstenen zijn een intrigerende keuze.

Online Bestellen

Voeg de mysterieuze energie van Spook Agaat toe aan je collectie door vandaag nog deze betoverende trommelstenen te bestellen. Ontdek de fascinerende wereld van Spook Agaat en ervaar de beschermende kracht en mysterieuze schoonheid die deze stenen met zich meebrengen!

De Werking van Spook Agaat

Spook Agaat, met zijn spookachtige insluitsels en diepe tinten, wordt vaak geassocieerd met bescherming en mystiek. Deze edelsteen staat bekend om zijn vermogen om negatieve energieën af te weren en een beschermend schild te creëren voor de drager.

De aardende eigenschappen van Spook Agaat helpen bij het bevorderen van stabiliteit en veiligheid. Het kan een gevoel van geborgenheid bieden en stress verminderen, waardoor innerlijke rust ontstaat.

Spook Agaat wordt vaak gebruikt in meditatie en spiritueel werk vanwege zijn kalmerende invloed. Het kan helpen bij het verkennen van diepere bewustzijnsniveaus en het openen van het derde oog voor intuïtieve inzichten.

Naast zijn beschermende eigenschappen wordt Spook Agaat gezien als een steen die de verbinding met het spirituele rijk versterkt. Het kan de ontwikkeling van spirituele gaven en intuïtie bevorderen.

Kortom, Spook Agaat is niet alleen een visueel betoverende steen; het draagt ook krachtige energie en symboliek die kunnen bijdragen aan bescherming, stabiliteit en spirituele groei.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Spook Agaat? Deze kan je vinden op onze pagina Agaat Spook - Zelfbeheersing en Grenzen stellen

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 1 - 4 cm
Gewicht1 kg
Agaat
KleurWit / Zwart
ChakraBasischakra (1e) - Kruinchakra (7e)
SterrenbeeldTweelingen - Schorpioen
VerzorgingAgaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226696427
7 Items
8718226696427
Je bent misschien ook geïnteresseerd in