Spook Agaat kopen - Zelfbeheersing en Grenzen stellen

Agaat Spook - Zelfbeheersing en Grenzen stellen

Agaat Spook is grijs/zwart met wit. 

Werking Spook Agaat

Agaat Spook heeft een opmerkelijke naam, die voortkomt door het uiterlijk van dit Kristal. De grijs met witte edelsteen heeft vaak ronde ogen, waardoor het Kristal soms op een spookje lijkt. Agaat Spook wordt echter ook  wel Agaat Zebra genoemd, eveneens door de kleuren van het Kristal. Agaat Spook gaat over beheersing en het stellen van grenzen. Deze Agaat soort helpt je jouw terrein af te bakenen en je grenzen op te stellen, zodat jij of anderen hier niet over heen kunnen. Ook helpt de steen bij zelfbeheersing en kan dit Kristal ervoor zorgen dat jij zorgvuldiger te werk gaat. Agaat Spook richt zich vooral op het 1e en 4e chakra, en werkt fysiek op de ogen, de motoriek, het gehoor en het evenwichtsgevoel. 

Gebruik van Agaat Spook

Agaat Spook kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Spook gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat Spook bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Wortelchakra (1e) - Muladhara, Hartchakra (4e) - Anahata

Sterrenbeeld

Schorpioen (24 oktober tot 21 november)

Verzorging

Spook Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.