Agaat schijven en gepolijste agaat

Agaat

Het mineraal Agaat kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur en banden onderscheidt men verschillende varianten zoals: Agaat boom, Agaat Botswana, Agaat crazy lace, Agaat mos, Agaat turritella en Agaat vuur. De steen is licht doorschijnend en heeft een matte tot zijdeglans.

Agaat is vooral bekend voor zijn aardende, stabiliserende en beschermende eigenschappen. Hij zorgt voor meer innerlijke rust. De agaat steen helpt je bij je spirituele en geestelijke groei. De steen zet aan tot zelfreflectie, helpt je afstand te nemen en helpt je om alles objectiever te bekijken. Hij beschermt de Aura en brengt balans in lichaam, geest en ziel. Hij helpt je praktische oplossingen te vinden aangezien hij het rationeel en logisch denken bevordert en je concentratie zal verbeteren.

Tijdens de zwangerschap kan je agaat bij je dragen. Hij werkt beschermend zowel voor moeder als kind. Het mineraal agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Heeft een positieve invloed op de maag, blaas, bloedvaten en ogen. Stimuleert de stofwisseling.

Bij ons vind je een mooie keuze agaatschijven, agaat windmobielen, agaat einden en agaat onderzetters.

Schedel Agaat gekristalliseerd nr.3
Laatste items in voorraad
Schedel van de half-edelsteen gekristalliseerde Agaat. Afmetingen 75x105x70 mm en gewicht 860 gram. Mooi opengewerkt vanaf de neus naar de bovenkant.
€ 429,90