Agaat schijven en gepolijste agaat

Agaat

Het mineraal Agaat kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur en banden onderscheidt men verschillende varianten zoals: Agaat boom, Agaat Botswana, Agaat crazy lace, Agaat mos, Agaat turritella en Agaat vuur. De steen is licht doorschijnend en heeft een matte tot zijdeglans.

Agaat is vooral bekend voor zijn aardende, stabiliserende en beschermende eigenschappen. Hij zorgt voor meer innerlijke rust. De agaat steen helpt je bij je spirituele en geestelijke groei. De steen zet aan tot zelfreflectie, helpt je afstand te nemen en helpt je om alles objectiever te bekijken. Hij beschermt de Aura en brengt balans in lichaam, geest en ziel. Hij helpt je praktische oplossingen te vinden aangezien hij het rationeel en logisch denken bevordert en je concentratie zal verbeteren.

Tijdens de zwangerschap kan je agaat bij je dragen. Hij werkt beschermend zowel voor moeder als kind. Het mineraal agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Heeft een positieve invloed op de maag, blaas, bloedvaten en ogen. Stimuleert de stofwisseling.

Bij ons vind je een mooie keuze agaatschijven, agaat windmobielen, agaat einden en agaat onderzetters.

Nieuw
Agaat op voet klein
Uniek stuk van Agaat natuur op voet Uit Brazilië van ongeveer 1.2 kg gewicht. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm. De Agaat komt uit Brazilië. De stukken zijn uniek en hebben verschillende openingen. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 44,50
Agaat paars onderzetters klein
Set van 4 bijgekleurde Agaat onderzetters. De paarse onderzetters hebben een doorsnede van 6 – 9 cm.
€ 33,50
Agaat roze onderzetters groot
Laatste items in voorraad
Set van 4 bijgekleurde Agaat onderzetters. De roze onderzetters hebben een doorsnede van 9 – 12 cm.
€ 49,95
Agaat op voet medium
Mooi stuk Agaat natuur op voet met een gemiddeld gewicht van 0,7 kg. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm.
€ 70,50
Schedel Agaat gekristalliseerd nr.3
Laatste items in voorraad
Schedel van de half-edelsteen gekristalliseerde Agaat. Afmetingen 75x105x70 mm en gewicht 860 gram. Mooi opengewerkt vanaf de neus naar de bovenkant.
€ 429,90
Agaat op voet groot
Uniek stuk van Agaat natuur op voet Uit Brazilië van ongeveer 1.2 kg gewicht. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm. De Agaat komt uit Brazilië. De stukken zijn uniek en hebben verschillende openingen. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 125,00
Agaat onderzetters natuur mini
Set van 4 Agaat onderzetters, ze zijn voorzien van rubberen dopjes aan de onderkant zodat tafels niet beschadigen. De onderzetters hebben een doorsnede van 5 tot 6 cm. Let op! Kleuren kunnen afwijken van het te ontvangen product. Gewicht ca. 150 gram.
€ 26,90
Agaat water 1 st.
1 gepolijste edelsteen van Agaat water. het Formaat is ca. 3 tot 5 cm. 
€ 25,95
Agaatschijf natuur middel 10-15 cm
Agaatschijf in natuurkleur, afmeting ca. 10 tot 15 cm. Let op! De foto is ter indicatie, elke schijf is uniek en kan er dus anders uitzien dan op de foto.
€ 15,50
Feng shui vlam Agaat nr.2
Laatste items in voorraad
Feng shui vlam van de edelsteen Agaat. Deze is 5,95 kilo en 23,5 x 23 x 11 cm.
€ 866,00
Feng shui vlam Agaat nr.1
Laatste items in voorraad
Feng shui vlam van de edelsteen Agaat. Deze is 1,97 kilo en 18,5 cm hoog.
€ 295,50
Agaatschijf roze klein 6-10 cm (gekleurd)
Agaatschijf in roze kleur, afmeting is ca. 6 tot 10 cm. De kleur is kunstmatig, dat wil zeggen dat natuurlijk agaat middels een proces bijgekleurd wordt. Let op! De foto is ter indicatie, elke schijf is uniek en kan er dus anders uitzien dan op de foto.
€ 8,50
Agaatschijf blauw middel 10-15 cm (gekleurd)
Agaatschijf in blauwe kleur, afmeting ca. 10 tot 15 cm. De kleur is kunstmatig, dat wil zeggen dat natuurlijk agaat middels een proces bijgekleurd wordt. Let op! De foto is ter indicatie, elke schijf is uniek en kan er dus anders uitzien dan op de foto.
€ 15,50
Agaatschijf paars middel 10-15 cm (gekleurd)
Agaatschijf in paarse kleur, afmeting ca. 10 tot 15 cm. De kleur is kunstmatig, dat wil zeggen dat natuurlijk agaat middels een proces bijgekleurd wordt. Let op! De foto is ter indicatie, elke schijf is uniek en kan er dus anders uitzien dan op de foto.
€ 15,50
Agaatschijf blauw klein 6-10 cm (gekleurd)
Agaatschijf in blauwe kleur, afmeting is ca. 6 tot 10 cm. De kleur is kunstmatig, dat wil zeggen dat natuurlijk agaat middels een proces bijgekleurd wordt. Let op! De foto is ter indicatie, elke schijf is uniek en kan er dus anders uitzien dan op de foto.
€ 8,50
Agaatschijf natuur klein 6-10 cm
Agaatschijfje in natuurkleur, kleine maat van 7-10 cm, ca, 50-80 gram per stuk. Let op! Hij kan afwijken van de foto.
€ 8,50
Agaat geel (gekleurd) raamhanger 10-13 cm
Agaat plak van 10 tot 13 cm met aan 1 kant een gaatje, zodat je deze met een visdraadje voor het raam kunt hangen. De gele plak is gekleurd. Let op! het artikel kan afwijken van de foto.
€ 6,95
Agaatschijf nr.10 roze (gekleurd)
Laatste items in voorraad
Roze Agaatschijf van 13 x 11 cm. De kleur is kunstmatig, dat wil zeggen dat natuurlijk agaat middels een proces bijgekleurd wordt.
€ 27,69