Agaat Turitella kopen - Blokkades en Trauma verwerken

Agaat Turitella - Blokkades en Trauma verwerken

Een Agaat Turitella is groen en wit, of bruin. 

Werking Agaat Turitella

Agaat Turitella is een bijzondere Agaat soort, omdat dit Kristal kleine fossiele schelp delen bevat. De steen is dan ook erg verbonden met vroeger, en het ontstaan. Dit zie je terug in de werking, Turitella Agaat kan namelijk blokkades en trauma in het verleden helpen verwerken. Hierdoor kan de steen helpen je persoonlijkheid te versterken en te groeien als persoon. Agaat Turitella werkt kalmerend, stabiliserend en aardend. Spiritueel gezien kan dit Kristal je aura beschermen tegen negatieve invloeden of een overvloed aan prikkels.

Gebruik van Agaat Turitella

Agaat Turitella kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Turitella gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat Turitella bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Wortelchakra (1e)

Sterrenbeeld

Boogschutter (22 november – 21 december)

Verzorging

Agaat Turitella kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.