Agaat turritella edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat turritella edelsteen hanger

Laat je verrassen door de unieke patronen en intrigerende fossiele inclusies van onze Agaat Turritella edelsteen hanger. Met zijn natuurlijke charme en historische betekenis is deze hanger een waar pronkstuk dat je zal fascineren.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Agaat turritella kopen

Laat je verrassen door de unieke patronen en intrigerende fossiele inclusies van onze Agaat Turritella edelsteen hanger. Met zijn natuurlijke charme en historische betekenis is deze hanger een waar pronkstuk dat je zal fascineren.

Elke hanger is zorgvuldig vervaardigd met authentieke Agaat Turritella, een variant van Agaat die bekend staat om zijn prachtige spiraalvormige fossiele insluitsels. Deze insluitsels, gevormd door versteende slakkenhuizen, creëren unieke patronen en wekken een gevoel van verbondenheid met de geschiedenis op.

De Agaat Turritella edelsteen wordt gewaardeerd om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Het wordt gezegd dat het helpt bij het versterken van de connectie met de natuur, het bevorderen van stabiliteit en het stimuleren van persoonlijke groei. Turitella Agaat kan namelijk blokkades en trauma in het verleden helpen verwerken. Hierdoor kan de steen helpen je persoonlijkheid te versterken en te groeien als persoon. Agaat Turitella werkt kalmerend, stabiliserend en aardend. Spiritueel gezien kan dit Kristal je aura beschermen tegen negatieve invloeden of een overvloed aan prikkels. Met deze hanger kun je een gevoel van verbondenheid met het verleden en de natuur ervaren.

Of je het nu draagt als een eerbetoon aan de geschiedenis of als een stijlvol accessoire, deze hanger voegt een vleugje mystiek en natuurlijke schoonheid toe aan elke outfit. Hang het aan een ketting en laat het je hals sieren, of gebruik het als een betoverende hanger aan een armband.

Ontdek de fascinerende schoonheid van de Agaat Turritella edelsteen hanger en omarm de geschiedenis en natuurlijke kracht die het met zich meebrengt. Bestel nu en laat je verrassen door de intrigerende magie van deze prachtige edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Wortelchakra (1e)

Sterrenbeeld

Boogschutter (22 november – 21 december)

Verzorging

Agaat Turitella kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer info over het reinigen en opladen van edelstenen vind je in onze blog :

Edelstenen en Mineralen Reinigen en Opladen

Datasheet
8718561003041
40 Items
8718561003041
Je bent misschien ook geïnteresseerd in