turritella agaat zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agaat turritella zaksteen

Edelsteen zaksteen van Agaat turritella van ca. 4-5 cm. Agaat Turitella is een bijzondere Agaat soort, omdat dit Kristal kleine fossiele schelp delen bevat.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Agaat turritella zaksteen kopen

Edelsteen zaksteen van Agaat turritella van ca. 4-5 cm.

Ontdek de kracht en schoonheid van Agaat Turritella zakstenen - een bron van aarding en tijdloze betovering!

Laat je meevoeren naar lang vervlogen tijden, waarin deze steen werd gevormd en de essentie van de oceaan en de aarde in zich draagt.

Agaat Turritella zakstenen zijn ware meesterwerken van de natuur. Met hun warme aardetinten en delicate spiraalpatronen, brengen ze een gevoel van rust en verbinding met de natuurlijke wereld. Elke steen is een uniek kunstwerk, doordrenkt met de energie van fossiele slakkenhuisjes die duizenden jaren oud zijn.

Deze prachtige zakstenen hebben een aardende kracht, waardoor ze een perfect hulpmiddel zijn bij meditatie en het vinden van innerlijke rust. De Agaat Turritella zaksteen helpt je om je te verbinden met de aarde, je te centreren en een gevoel van stabiliteit en evenwicht te ervaren, zelfs in de meest turbulente tijden.

Naast het bevorderen van aarding, wordt de Agaat Turritella ook geassocieerd met moed en doorzettingsvermogen. Deze steen kan je inspireren om obstakels te overwinnen, je zelfvertrouwen te vergroten en je te helpen je doelen te bereiken. Het is een metgezel voor degenen die vastberadenheid en veerkracht zoeken.

Als je een liefhebber bent van unieke en betekenisvolle edelstenen, is de Agaat Turritella zaksteen een must-have in je collectie. Het is niet alleen een visueel prachtige steen, maar ook een bron van energetische kracht en tijdloze betovering.

Werking Agaat Turitella

Agaat Turitella is een bijzondere Agaat soort, omdat dit Kristal kleine fossiele schelp delen bevat. De steen is dan ook erg verbonden met vroeger, en het ontstaan. Dit zie je terug in de werking, Turitella Agaat kan namelijk blokkades en trauma in het verleden helpen verwerken. Hierdoor kan de steen helpen je persoonlijkheid te versterken en te groeien als persoon. Agaat Turitella werkt kalmerend, stabiliserend en aardend. Spiritueel gezien kan dit Kristal je aura beschermen tegen negatieve invloeden of een overvloed aan prikkels.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Agaat Turitella perfect bij jouw en heb jij behoefte aan blokkades en trauma verwerken die Agaat Turitella jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Wortelchakra (1e)

Sterrenbeeld

Boogschutter (22 november – 21 december)

Verzorging

Agaat Turitella kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007131
237 Items
8718561007131
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)