Vuuragaat kopen - Manifesteren - Creativiteit

Agaat Vuur - Manifesteren - Creativiteit

Vuuragaat is rood, oranje of bruin. 

Werking Vuuragaat

Vuuragaat doet zoals vermoeden je innerlijk vuur weer branden! Dit Kristal werkt enorm vitaliserend en kan eveneens sensualiteit en seksuele energie verhogen. Mocht je laag in energie zitten dan is Vuuragaat zeker een oplossing. Dit Kristal kan je zelfs de kracht geven om van verslavingen af te komen. Goed om te weten is dat Vuur Agaat enorm kan helpen bij manifesteren, creativiteit en zelfexpressie. 

Gebruik van Agaat Vuur

Vuuragaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Vuur gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat Vuur bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Wortelchakra (1e) - Muladhara, heiligbeenchakra (2e), Navelchakra (3e) - Manipura (Zonnevlecht) 

Sterrenbeeld

Ram (21 maart tot 20 april)

Verzorging

Vuuragaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Aanbieding!-15%
Vuuragaat ruw edelsteenhanger 3 stuks
Vuuragaat is een sterk grondende, activerende steensoort die met name werkt op de onderste chakra's. Stimuleert creativiteit, is verwarmend en helpt om goed in contact met je lichaam te zijn.(*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96