Witte Agaat kopen - Oprechtheid en Goedheid

Agaat Wit - Oprechtheid en Goedheid

Witte agaat is melkwit soms met een beige of lichtgrijs van kleur.

Werking Witte Agaat

Witte agaat is een zachtaardig Kristal die zorgt voor vrede, oprechtheid en goedheid. Dit Kristal motiveert je om de waarheid te spreken en conflicten op te lossen, of soms zelfs uit de weg te gaan, alleen al om de vrede te bewaren. Witte Agaat staat voor zuiverheid en kan je empathisch vermogen vergroten. Je leeft je eenmaal makkelijker in, in anderen hun problemen of situaties. Witte Agaat brengt je zekerheid, en zorgt er ook voor dat je meer tolereert en uitgaat van het goede in een mens. 

Gebruik van Witte agaat

Witte agaat kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Agaat Wit gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Agaat Wit bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Wortelchakra (1e) - Muladhara, Hartchakra (4e) - Anahata

Sterrenbeeld

Schorpioen (24 oktober tot 22 november)

Verzorging

Witte Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Agaat wit 250 gr. trommelstenen (mt3)
Laatste items in voorraad
250 gr. Agaat wit edelsteen trommelstenen, formaat 20-40 mm. Wordt ook wel Vredesagaat genoemd. Ca. 15-20 stenen.
€ 33,75
Pendel gepolijste witte agaat & metaal
Deze pendels worden gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart-pendelen en bij de healing praktijk.Geen twee stenen zijn exact hetzelfde. De verschijningsvorm, maat, kleur kunnen dus verschillen.
€ 9,95
Mala Agaat wit 108 kralen + tasje
Agaat is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing. Het heeft een aardende werking en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress.
€ 23,15