Agarbatti hexagram wierook

Agarbatti hexagram wierook

GR International wieroken worden wereldwijd geroemd om hun exclusieve geuren, een onovertroffen serie voor elke stemming, en hun hoge kwaliteit van fabricage. Een traktatie als het gaat om exotische aroma's voor hen die iets bijzonders wensen om hun zintuigen te verwennen.

Agarbatti Wierook Kopen

Elk stokje is handmatig gerold en zorgzaam verpakt in mooie doosjes of rollen, zodat ze ook mooie cadeautjes zijn. Omdat GR International zelf aromatherapie kennen, zijn ze alles wat jij nodig hebt hiervoor. Probeer maar rustig de hele serie uit en creëer een hemelse sfeer om je heen!

Aanbieding!-5%
Wierook Spiritual Guide hexagramverpakking 3x6 stuks
Prijs per stuk : 4,28 €Deze subtiele maar volle geur is gebaseerd op sandelhout en lotusbloem. Volgens de makers zal deze wierook de geest meevoeren tot hemelse sferen.
€ 12,83
€ 13,50
Wierook Aroma Temple 12 stuks
Een vleug van de goddelijke wereld, de heiligheid en de zuiverheid - dat is wat je waarneemt in de geur als je een stokje van deze tempelwierook aansteekt.Dit subtiele, maar toch goed waarneembare aroma werkt als een tovermiddel, om je zintuigen te strelen en de perfecte ambiance te creëren alsof je in een heilige Indiase tempel bent.
€ 9,20