eppo_zeep_met_biologische_houtskool
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-7%

Aleppo zeep met biologische houtskool 100 g 3 stuks

Prijs per stuk : 4,60 €

Aleppo zeep met biologische houtskool, voor gezicht, lichaam en haar. Combineert de Syrische voorouderlijke kennis en kunde van Aleppo-zeepproductie met de kwaliteiten van biologische plantaardige houtskool, afkomstig van Amla, de vrucht van de Indiase kruisbesboom.

€ 13,81 Inclusief belasting

€ 11,41 Exclusief belasting

€ 14,85 -7%

Omschrijving

Aleppo biologische houtskool zeep

Aleppo zeep met biologische houtskool, voor gezicht, lichaam en haar. Combineert de Syrische voorouderlijke kennis en kunde van Aleppo-zeepproductie met de kwaliteiten van biologische plantaardige houtskool, afkomstig van Amla, de vrucht van de Indiase kruisbesboom.

Verpakking: Wikkel van plastic en papier, met info in Engels en Frans.
Geproduceerd in: Aleppo, Syrië.

Houd de zeep na gebruik droog op een houten zeepbakje

Productspecificaties
Zonder dierlijke ingrediënten of dierproeven
Geen kunstmatige kleur- en geurstoffen
Geen conserveringsmiddelen
Dermatologisch getest

INGREDIËNTEN: NATRIUMOLIVAAT, AQUA (WATER), KOOLSTOFPOEDER (*), NATRIUMLAURELAAT, GLYCERINE, NATRIUMCHLORIDE, NATRIUMHYDROXIDE.

* van biologische landbouw

Sas Najar Aleppo Zepen


De familie Al Najjar maakt sinds 1895 authentieke Aleppo-zeep met traditioneel vakmanschap. De knowhow wordt van generatie op generatie doorgegeven in de zeepfabriek van de familie Al Najjar in de stad Aleppo in het noorden van Syrië. Elk jaar van eind november tot eind maart wordt de productie van 's werelds eerste harde zeep herhaald met hetzelfde, ongewijzigde proces. De zepen drogen vervolgens gedurende ten minste negen maanden.

Najel Aleppo-zeep wordt uitsluitend gemaakt van olijfolie en laurierolie, twee geselecteerde oliën die veel deugden geven. Verzeepte olijfolie is een krachtige reiniger die de huid voedt, beschermt en verzacht. Laurierolie staat bekend om zijn desinfecterende en regeneratieve eigenschappen.

Gemaakt van traditionele 200 g Aleppo-zepen met 5% laurierolie, combineert Najel Aleppo zwarte zeep met organische plantaardige houtskool de eigenschappen van Aleppo-zeep met die van houtskool. Al duizenden jaren wordt houtskoolpoeder in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde gebruikt om het lichaam te ontgiften en te zuiveren. Tegenwoordig wordt het gebruik van houtskool steeds populairder in cosmetica. De organische plantaardige houtskool die wordt gebruikt in de Aleppo-zeep van Najel, is afkomstig van Indiase kruisbessen, meestal Amla genoemd. Amla is de vrucht van de Indiase kruisbesboom, die, zoals de naam al doet vermoeden, wordt geteeld in India, maar ook in Nepal en Sri Lanka.
Datasheet
PH222198
Nieuw
120 Items